Párnába épített gumiarc: menő vagy ciki?

Könnyen elképzelhető, hogy a floridai származású művész, Emily Grace King az Etsy-n  többé-kevésbé haszontalan tárgyakkal nyomuló Catie Noble legújabb agyszüleményét, az életnagyságú Ryan Gosling párnát irigyelte meg, ami a hónap elején bejárta az internetet. A Gosling testpárna talán megfizethető árának (45.12 font, ami nagyjából 17.000 forint) köszönhette, hogy szinte percek elkapkodták a megszállott Gosling rajongók (vagy az ő vicces kedvű ismerőseik) az online boltból. Az a gyanúnk, King párnáinak nem lesz ekkora sikere.

Ugyanaz a gumifej többféle kárpittal
Ugyanaz a gumifej többféle kárpittal

Emily Grace Kingnél azért valami erősen félrecsúszhatott, mert ő csak egy hátborzongató gumiarcot épített be designer párnáiba, amiről elsőre inkább ugrik be valami bizarr szexuális segédeszköz (ártatlanabbaknak elsősegélynyújtási tanfolyam), mintsem esztétikus lakásdísz. „ A megszokott párnától eltérő kialakítással azt szerettem volna lehetővé tenni, hogy a vásárlóim úgy érezzék, egy valós személlyel töltik az idejüket" – magyarázta a gizmodiva.com-nak a se esztétikusnak, se kényelmesnek nem nevezhető tárgyat a művész, aki mindazonáltal ragaszkodik hozzá, hogy kollekciója igenis vidámságot hoz az emberek életébe. Nyilván arra gondol, hogy a párnákhoz "csomagolásként" viccesnek szánt üzenetek is járnak, mint például a "Tedd a nyelved a nyelvedre" papírcetlivel emblémázott darab például "Csóktanító Párna" néven fut.

A 40 és 56.75 dollár (9090-12.890 forint) árkategóriájú párnákat egyébként King állítása szerint a középiskolás évei és az azzal járó magányos szívek és reménytelen szerelmek korszaka ihlette. Ön szerint menő a gumiszájba nyelves puszit adni, vagy inkább undorodik még a gondolatától is? Szavazzon!

Viccesnek mondott üzenetek is kaphatóak az új lakótárs mellé
Viccesnek mondott üzenetek is kaphatóak az új lakótárs mellé
Menő! (1350) (1664) Ciki!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.