Dobja fel a kukáját öntapadós matricákkal!

Lelombozóak, büdösek, gusztustalanok és rondák – legtöbbször ilyen jelzőkkel illetik a kertekben, tárolókban álló sötét kukákat. Erre a kényszerhelyzetre nyújtanak megoldást a kukamatricák, amikkel pillanatok alatt dekorálhatja a szemetesét, és a száműzött-megtűrt tárgy kertje vidám és egyedi színfoltjává válhat. És még csak nem is kell vagyonokat kiadnia érte.

Bizonyára ön sincs oda különösebben a sötétszürke vagy zöld kukákért, amik általában egyfajta szükséges rosszként foglalják el az udvar egy sarkát. Persze, az ellenállás érthető, hiszen sem a színük, sem a kialakításuk nem túl vonzó, de most végre itt a lehetőség megtörni ezt az egyhangúságot. Az Amazonon kapható vidám matricákkal, virágos, állatos, törpés, pillangós dekorokkal könnyedén feldobhatjuk a kukánkat.

clk

Nekünk nagyon tetszik az ötlet, különösen, hogy a matricák nemcsak vizuálisan segítenek a szemetesen, de könnyebben megkülönböztetheti általuk a sajátját a szomszédokétól. Akadnak olyanok is, akik egy külön kis tárolót eszkábálnak vagy vesznek azért, hogy ne legyen szem előtt a kukájuk – ezekkel a matricákkal ez is megspórolható. És ha már úgyis vidám a dekoráció, talán a gyereket is könnyebben rá tudja venni így, hogy kivigye a szemetet. Jó, ez nem valószínű, de egy próbát azért megér.

Az 1.99 fontba (kb. 750 forintba) kerülő öntapadós matrica természetesen vízálló, tehát nem kell eső és havazás idején fedett helyre tenni, és bátran le is moshatja, nem teszi tönkre vele. Önnek hogy tetszik?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek