Két luxuslakás árából akár egy kesztyűt is vehet

A gyémántokkal kirakott darab 70 millióval olcsóbb, mint Jacko strasszos moonwalkosa, a legdrágább kesztyű meg ráadásul még csak nem is egy pár.

Végre leesett az első hó, előkerültek a szekrény mélyéről a meleg holmik: kesztyűk, sálak és sapkák. A következő kesztyűk a  hideg ellen nem védenek, viszont baromi drágák.

A legendás amerikai baseball játékos, Lou Gehrig, akit rajongói The Iron Horse-nak" neveznek, volt a New York Yankees legnépszerűbb sportolója. Ezt a baseball kesztyűt viselte utoljára, 1939 április 30-án, melyért Penny Marshall amerikai színésznő-rendező később 387 000 amerikai dollárt (91,2 millió forint) fizetett egy aukción.

kesztyu1

A New York-i Hard Rock Caféban több ezer rajongó licitált Michael Jackson híres flitteres kesztyűjére, amit végül boldog tulajdonosa Hoffman Ma hongkongi üzletember 350 000 amerikai dollárért (82,5 millió forint) vihetett haza. 1983-ban, amikor a világhírű énekes először lépett színpadra  „moonwalk" nevű táncával, ezt a kesztyűt viselte.

tk3s 19830101 jes f73 897

Ezt a 20 000 amerikai dolláros (4,7 millió forint) bokszkesztyűt aligha lehetne a ringben használni, de lehetne mondjuk a leggiccsesebb ajándék, amit egy bokszoló valaha kaphat. A kesztyűn összesen 35 karát fehér és fekete gyémánt van, valamint 70-80 gramm tíz karátos aranyat is felhasználtak a készítéséhez - írja a World's Luxurious bloggere.

kesztyu3

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a Facebookon!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek