Facebookon is nézhető Michael Jackson emlékkoncertje

Az október 8-i adás lesz a közösségi oldal történetének első élő közvetítése, szerintük ez jelenleg a szórakoztatóipar legfontosabb újítása.

Október 8-án tartják a Michael Forever nevet kapott koncertet, adta hírül a Hypebeast. Nem nehéz kikövetkeztetni, hogy a két éve elhunyt Michael Jacksonra emlékezik meg egy raklapnyi híresség közreműködésével, többek közt Christina Aguilera és a Black Eyed Peas is lerója tiszteletét a pop egykori királya előtt. Ennek megfelelőnek a Walesben tartandó koncertből minden létező pénzt megpróbálnak kisajtolni, ezért az egész világon meg lehet tekinteni a rendezvényt a Facebookon keresztül.

Ez lesz a Facebook történetének első fizetős élő közvetítése, a "belépőjegyeket" is itt lehet vásárolni: a koncert előtti napokon 40 Facebook kreditért (3.99 dollár), a koncert napján pedig 50-ért (4.99 dollár). "A legfontosabb fejlődés a szórakoztatóiparban jelenleg az, hogy a világ bármely pontján megtekinthetjük kedvencünk koncertjeit élőben. Szerencsések vagyunk, hogy a technológia lehetővé teszi ezt a tiszteletadást a Pop Királya felé." - mondta a közvetítést lebonyolító Ridgeline Entartainment producere. Aki meg akarja nézni a sztárparádét, az a koncert hivatalos Facebook oldalán teheti meg.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek