Jön a Könyvek órája az Ulpius-háznál

A kiadó könyveihez szeptember 8-án egy órán keresztül 999 Ft-ért lehet hozzájutni.

Az UNESCO szeptember 8-án ünnepli az International Literacy Dayt, azaz a az írás-olvasás napját, amit idén az Ulpius-ház kiadó is megünnepel. Ennek keretei közt akciót hirdetett, és a jeles napon minden egyes általuk kiadott könyvet 999 Ft-ért vásárolhatunk meg egy órán keresztül. A szabályok nem bonyolultak, figyelni kell a kiadó Facebook oldalát, ahol a szervezők közlik, mikor is van pontosan ez az egy óra.

Az akciót az Ulpius-ház boltjában (1137, Budapest, Pozsonyi út 23.)  tartják, és mindössze annyi kikötés van az ideiglenesen olcsóvá változó könyvekkel kapcsolatban, hogy a boltban egyszerre mindössze tíz vásárló tartózkodhat, tehát aki fel akar tankolni, annak ajánlott időben odalátogatni!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.