Terézanyu klubot hoz létre Rácz Zsuzsa

A klub egyfajta támogató női közösség, amelynek a tagjai számíthatnak egymásra, mert a női életpályák sikeres alakulásában alapvető szerepet játszanak a támogató hálózatok.

Szeretnél egy országos női klub tagja lenni, ahova azért járunk, hogy jókat beszélgessünk minden olyan témáról, ami foglalkoztat minket, de talán ritkán hozzuk szóba? Ahol barátságokat köthetünk és olyan közösséghez tartozhatunk, amelyben mindenkinek a tudása, tapasztalata egyformán számít? – tette fel a kérdést sajtóközleményében Rácz Zsuzsa író.

A Terézanyu Klub célja, hogy teret biztosítson egy támogató női közösség létrejöttéhez, a tagok számíthatnak egymásra, mert a női életpályák sikeres alakulásában alapvető szerepet játszanak a támogató hálózatok.

A Klub nyitott mindazon nők számára, akik egy biztonságos, elfogadó, dinamikus közösséghez szeretnének tartozni, és ezért ők maguk is szívesen tesznek.Minden tag tudása értéket képvisel: értsen valaki a kertészkedéshez, a gyermekneveléshez, süteménysütéshez, a joghoz, a tanításhoz. Úgy tartják, egy jó közösségben mindenki tudása hozzáad a többiekéhez.

Az első klubest  április 15-én, 16.30-kor kezdődik Budapesten az Aranytíz Kultúrházban.

Oszd meg másokkal is!
Mustra