Újra virtuális épületfestés a Várban!

Közkívánatra újra láthatóak lesznek a világ első virtuális épületfestő versenyének pályaművei a Nemzeti Galéria épületén. A Paint Up! monumentális vetítéssorozata a Múzeumok Éjszakája után most szeptember 22-én, ingyenesen kerül a közönség elé.

Túlzás nélkül kivételes élményben lesz része annak, aki szeptember 22-én, szerdán 20 és 22 óra között a Nemzeti Galéria B épülete elé, a Hunyadi udvarba látogat. Ekkor ugyanis ismét látható lesz a Paint Up! Visualpower virtuális épületfestő verseny döntőjében levetített 12 alkotás.

Az esemény egészen különleges látványt ígér, hiszen a pályaművek a Nemzeti Galéria B épületének 1000 négyzetméteres felületén jelennek majd meg.

A lélegzetelállító vizuális orgia először júniusban, a Múzeumok Éjszakáján volt látható, és már akkor is teltházat produkált. Nem meglepő tehát, hogy közkívánatra megismétlik: ez alkalommal ráadásul olyan 12 további munkát is megmutatnak, amelyeket még maguk az alkotók sem láthattak az épületen. Nézd meg te is, ahogy hullámzik, vagy éppen összeomlani készül a galéria hatalmas épülete!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek