Éjszakai retróparty a Dagályon

Augusztus 13-án, pénteken este 9-től igazi éjszakai retróparty veszi kezdetét a budapesti Dagály fürdőben a Strandok Éjszakáján.

Augusztus 13-án, pénteken este különleges élményben lehet része annak, aki a Strandok Éjszakáján a budapesti Dagályt választja. A rendezvény tavaly is nagy népszerűségnek örvendett, és idén is izgalmas pillanatokban bővelkedik majd az éjszaka: retró zene, hangulatos fények és koktélok ígérnek garantált kikapcsolódást.

Hajnali 2-ig szabad a tánc és a fürdés: a teraszon például dj Adamo szolgáltatja a talpalávalót. Aki inkább a színes fényekkel megvilágított termál- és élménymedencékben bulizna, azt is megteheti, a medencék mellett pedig büfé és koktélbár is fokozza a hangulatot.

A Strandok Éjszakájára a Dagály pénztáraiban lehet proxy órás belépőt váltani, amit a rendezvény alatt végig viselni kell. A belépő ára 2200 forint.

Ezen az estén kezdődik a Fürdőszövetség országos nyereményjátéka is: az eredményhirdetés szeptember végén várható, ahol a sorsolás keretében 10 darab VIP fürdőbérlet talál majd gazdára. A budapesti fürdők közül a Széchenyi, a Dagály, a Gellért, a Lukács és a Rudas csatlakozott a játékhoz. A játék feltételei és szabályai a www.budapestgyogyfurdoi.hu és a www.furdoszovetseg.hu oldalon találhatók.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek