Kenyérben sütve még látványosabb, de kényelmes változatban is remek.GMVozd
Hozzávalók 2 személyre
- 2 darab kisebb, kovásszal készült rozskenyér
- 2 darab camembert sajt
- 1 ek. vaj
- 1 nagy bögre vörös áfonya (vagy más bogyós gyümölcs) (lecsöpögtetve)
- 1 nagy ek. liszt
- 1 ek. méz
- ízlés szerint bors, csilipor, fahéj
- 1 csipet só
- 1 csipet tárkony
- 0.5 deci vörösbor
Elkészítés:
A cipó belsejét távolítsd el (később klassz zsemlemorzsa lehet belőle), majd mehet bele a sajt. Közepesen forró sütőben 15 perc alatt olvaszd fel. Közben a gyömölcsöket forgasd meg a lisztben és add a forró vajhoz. Ha áforgattad, mehet hozzá a bor és a fűszerek. Főzd 10 percen át fedő nélkül, majd tálald a tárkonnyal megszórt sajt mellett.