Nyakba akasztós tanga és más szörnyűségek: a legbénább bugyik

A fehérneműiparnak is megvannak a maga vicces, röhejes, szánalmas vagy épp iszonyúan alpári vadhajtásai. Ezek közül válogattuk ki azokat a bugyikat, amiket a legkevésbé értünk, a hülye feliratoktól kezdve a kötözött sonkákig.

Minden napra egy bugyi

Ezeket többnyire csomagban lehet kapni: mindegyik bugyira a hét valamelyik napjának neve kerül. A viselésükre indok lehet, hogy valaki csak így tudja megkülönböztetni a már hordott alsóneműjét a tisztától, esetleg, hogy csak a hét fix napjain van szex és erre nyomatékosan, felirattal kell emlékeztetni a partnert – egyik helyzetet sem irigyeljük.

Csőrikék és Bambik

A rajzfilmfigurákkal ellátott fehérneműk intézménye előtt értetlenül állunk: rejtély, hogy 12 éves kor felett miért visel valaki ilyet. Márpedig biztosan viselik, különben miért lennének velük tele a boltok minden áldott szezonban? Felmerül a kérdés, hogy ez a lolitáskodás nem lombozza-e le a férfiakat, bár valószínűbb, ha egy férfi a bugyiig eljut, már nem egy bárgyú Hello Kitty fogja eltántorítani a céljától.

Cowgirlök vagy szukák

A pólók és nadrágok után természetes, hogy a feliratgyárosok az alsóneműket is megtámadták. Vicceskedő mondatoktól kezdve vezényszavakig bármit rányomtatnak, így egyik nap üzenhetjük a hátsónkkal azt, hogy egy igazi cowboyra várunk, aki meghág minket, másnap, hogy rosszlányok vagyunk üzemkész állapotban.

Bugyinak is kevés

A falatnyi fehérneműk alfajairól külön cikkben lehetne értekezni, most csak egyet emelnénk ki: a szuszpenderes tangát. Ugyanarról a fazonról beszélünk, mint amit Sacha Baron Cohen is viselt Boratként, csak nők esetében még kevesebb anyag van benne. Ez tényleg elképesztő nevetségesen fest, csakis kezdő pornószínésznőknek vagy szerepjáték-rajongóknak ajánlott.

Lyuk célratörőknek

A régi bugyogókon, hiába értek szemérmesen térdig, bizony volt a középen lyuk, ami lehetővé tette, hogy a szoknya felhajtásával máris a lényegre térhessen a férfi. A bemeneti nyílások nemes hagyományát ma is sok cég feleleveníti, bár elég viccesen néz ki az egyébként is alig takaró darabokon. Ilyet nyilván csak a hálószobába érdemes viselni, de ott is kétséges, hogy szeretkezés közben kényelmes viselet lenne. Kapóra jöhet az Aranypart és más valóságshow-k szereplőinek gyors ujjazáshoz. Ínyencebbeknek léteznek fenéknél kivágott darabok is, például a Coco De Mernél.

Bondázs light

Vannak aztán azok a bugyik, amik szinte csak pántokból és szalagokból állnak, és állítólag nagyon-nagyon szexi. A rossz hír az, hogy bárkire, aki nem egy glammodell Photoshoppal feljavított alakjával bír, egy kötözött sonka fog visszanézni a tükörből. Ugyanakkor érdemes legalább egy kísérlet erejéig félretenni a túlzott önkritikát, mert a kötözött sonkát is sokan szeretik, ott van például Ice-T és hatalmas fenekű neje, Coco.

Az ízléstelen kategória győztese

A farmer örök, ennek szellemében természetesen muszáj volt bugyiból is farmerhatású változatot készíteni: a kellemesen csengő Junderpants nevet kapta a keresztségben. Erre aztán tényleg a világon semmi szükség nem volt, sosem lesz olyan szexi, mint egy fenéken feszülő farmersort, kár is az anyagért.

Melyik a legvisszataszítóbb alsónemű?

Oszd meg másokkal is!
Mustra