Tantrakanapé, bondázsmatrac és bikaszék - vaduló szexbútorok

A szexbe jó adag változatosságot visz, ha néha kikelünk az ágyból és izgalmas bútorokra, párnákra, székekre pozicionáljuk át magunkat. Alább olyan szexbútorok között válogattunk, amelyekre licitálni nem éri meg, de a fantáziát biztosan beindítják.

Az ember a szexben a legkülönfélébb tárgyakhoz, eszközökhöz nyúl: izgalmas fehérneműkkel, vibráló játékokkal, pikáns ételekkel, italokkal írja át a megszokott forgatókönyvet, vagy egész egyszerűen a fekvőalkalmatosságon változtat, speciális kialakítású szexbútorok segítségével élvez. Bár Peter Saville tervező Erotic House kompozícióját képtelenség volna felülmúlni, olyan erotikus bútorokat kerestünk, amik ihletet adnak, kísérletezgetésre inspirálnak.

Bőr, ostor, kengyel

Potom 5400 fontba kerül Brazier Jone Tally Ho széke, melyhez a tervező két izgalmas alapanyagot, fémet és bőrt használt, a szék két oldalára pedig két kengyelt is erősített; és ha már bőr alapanyagnál tartunk, a székhez egy ostor is tartozik. A szék használatát ugye senkinek nem kell elmagyarázni?

Szexszék a tantrikus szexhez

A legerotikusabb szextárgyak közé tartozik a tantraszék, ami az emberi test formáinak finom lekövetése. A szék magasságát, szélességét és az ívek szögét pont úgy tervezték, hogy az a különböző – elsősorban a Káma Szútrából ismert – szexpózokhoz illeszkedjen, a behatolást segítse.

Megvadult bika

Egy bika ihlette azt a széket, ami a tantraszékhez hasonlóan diszkréten illeszkedik a lakás enteriőrjébe, csak használó tudja, hogy a kétszarvú szék egy megvadult bútordarab, ahol a két szarv jelenti a kapaszkodót.

Tűzpiros mellpárna

Sajnos nem kezdték el a gyártását annak az óriás mellpárnának, amit a Castiglione Morelli Design Studio csapata tervezett. A mellformájú párnákat eredetileg játékos együttlétekhez szánták a kreatívok, amihez külön pózkönyvet is mellékeltek volna.

Bőrágy a kikötözéshez

Kimondottan a kikötözés műfaja ihlette azt a bőrágyat, amelynek minden oldalán ott a fémkarika, ami a kikötözést szolgálja, ezekbe lehet belebújtatni a finom selyemkendőt vagy éppen az érdes kötelet, ki hogyan szereti. A bondázsmatracot egy kis kézügyességgel otthon is el lehet készíteni, egészen biztos, hogy tizedannyi pénzből megvan az erotikus fekhely.

A diszkrét szexszék

Az egyik legkellemesebb erotikus kiegészítő a kézműves Essence szexszék, ami hétköznapi kialakításával nem ébreszt erotikus gondolatokat, akár a nappaliban is megfér. Rejtett funkcióinak köszönhetően azonban jóval többre hivatott, mint az ülés és a pihenés, az állítható váznak és a finom ívnek köszönhetően kiváló helyszín a szexhez.

42 szexpózra tervezték

Már elő pillantásra is erotikus tartalmat sejtet a Horn Chair, amin egész pontosan 42 darab intim pózt lehet bemutatni, ráadásul különféle bevonattal lehet kérni, szőrös, állatmintás és skótkockás is van.

A tökéletes póz

A The Right Position nevet kapta az ék alakú kispárna, amit egész egyszerűen a csipő, a has alátámasztására terveztek, ez szintén a megfelelő szögben hivatott megemelni a testrészeket, pont annyira, hogy anatómiailag az együttlét hibátlan legyen.

Az erotikus hintaszék

Valamennyi darab közül talán a tűzpiros hintaszék az, amiben a legkevesebb bűnt lehet elkövetni, külleme mégis sokat sejtet, a fantáziát gyorsan beindítja. A szék szintén méregdrága, kézzel, minőségi alapanyagokból készített darab, inspirációnak azonban kiváló.

Szex az ajtón

Picit vicces, de a gyakorlatban egészen biztos, hogy izgalmas darab az ajtóra erősíthető, heveder-szerű egység, ami egész egyszerű célt szolgál: kényelmes magasságba emeli a partnert (az ajtón), hogy szex közben ne kelljen pipiskedni vagy éppen guggolni, ha a magasság nem stimmel.

Aki ilyesmivel próbálkozna, előbb győződjön meg arról, hogy az ajtó rögzítése stabil.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek