Őszi alapdarabunk: A FARMER

Ebben a szezonban szinte minden fazon divatos, ha a megfelelő kiegészítőkkel kombináljuk.

IMG 2537

A farmer őszi ruhatárunk egyik legfontosabb alapdarabja. Szerencsére ebben a szezonban szinte minden fazon divatosnak számít, a lényeg, hogy a megfelelő kiegészítőkkel kombináljuk. Ha a szűkszárú farmereket kedveljük, akkor egy egyszerű fehér pólóval és egy menő vastagtalpú bakanccsal párosítsuk, ha pedig jön a hideg, akkor egy klasszikus bézs ballonkabáttal vagy egy laza parkával tegyük teljessé az öltözetet. Ha a bőszárú vagy a trapéz farmereket részesítjük előnyben, akkor egy nőies fodros blúz jó kiegészítő lehet a romantikusabb stílust követőknek. Ha a farmernadrág nem a kedvenc viseletünk, akkor válasszunk helyette egy divatos szabású farmerruhát amit akár szandállal, tornacipővel vagy bakanccsal is viselhetünk, ha beköszönt az ősz.

A Tesco áruházakban szeptember 01-14. között 20% kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a promócióban résztvevő F&F farmer ruházati termékeket.

Az ajánlat a megjelölt farmer ruházati termékekre érvényes 2021. 09. 01-14. között, a készlet erejéig. Az ajánlat gyerekruhákra, továbbá más akciós és kiárusításban lévő termékekre nem vonatkozik. A kedvezmény a kasszáknál kerül levonásra. A választék áruházanként változó és eltérő lehet. Az árak tájékoztató jellegűek.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek