Pazar vacsora megmentett ételekből

0063 Kifli Facebook  kedvenc termék 2100x1400 díványhoz jó lehet

Az élelmiszerpazarlás elképesztő méreteket ölt. A Kifli.hu új online szupermarket segítségével olyan vacsorát készíthetünk, amiért még a bolygónk is hálás lesz.

Téged is bosszant, hogy milyen elképesztő mennyiségű élelmiszer végzi a szemetesben? Állítólag egy átlagos amerikai naponta fél kilónyi ennivalót dob ki. És sajnos itthon sem sokkal jobb a helyzet. Na de mit tehetünk? Okosabban, tudatosabban vásárolunk és főzünk, vagy megmentjük azokat az élelmiszereket, amelyeknek közel van a lejárati ideje.

A termékek csomagolásán a „minőségét megőrzi” dátum ugyanis nem azt jelenti, hogy azután már nem fogyaszthatók, pusztán nem hozhatók forgalomba.

0062 Kifli PR Ads 840x560px 01

A Kifli.hu újonnan nyitott online szupermarketben akár délelőtt kinézheted, hogy melyek a lejárathoz közeli élelmiszerek, kitalálhatsz belőlük egy klassz fogást, majd minden szükséges hozzávalót kiszállítanak neked, mire hazaérsz.

Nincs más dolgod, mint átnézni a minden nap változó, megmentésre váró élelmiszerek listáját az oldalon, és átgondolni, hogy mit készítenél belőlük. A széles választék miatt biztos lehetsz benne, hogy ha egy különlegesebb receptet találtál ki, akkor is megtalálsz minden szükséges összevetőt.

0062 Kifli PR Ads 840x560px 02

A Kifli.hu minden igényt igyekszik kielégíteni; az alapélelmiszerek mellett kiváló minőségű, akár hiánypótló (pl. Marks & Spencer) termékeket rendelhetsz Budapesten, amiket még aznap kiszállítanak neked. Amiatt sem kell aggódnod, hogy esetleg valamelyik kinézett termék helyett másikat küldenek, mert csak azt tudod kiválasztani, és a virtuális kosaradba tenni, ami valóban rendelkezésre áll, így a rendelésed pontossága gyakorlatilag 100%-os. A kiszállítási idők is könnyen megtervezhetőek: nem kell órákat dekkolnod otthon a bevásárlásra várva, hiszen a Kifli.hu-nál jelenleg 1 órás a kiszállítási ablak. Ha tudod, hogy délután alig lesztek otthon, és épp csak hazaestek vacsorakészítésre, akkor akár a munkahelyedre is rendelhetsz, hiszen hétköznapokon maximum 4 órán belül megkaphatod a helyes Kifli.hu-s papírtáskákban a család vacsoráját, reggelijét.

Megmentettél egy-két élelmiszert? Megvetted a pékárut a másnapi reggelihez? Máris tettél a bolygónkért és a családi kasszáért is! – Így tuti nem kell bemenned hazafelé a pékségbe, és nem fogsz elcsábulni még olyan dolgokra is, amikre valójában nincs is szükség otthon. De nem csak ezzel spóroltál, hiszen a Kifli.hu-n a lejárati dátumhoz közeledő élelmiszereket lényegesen alacsonyabb áron veheted meg.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek