Vásárlási Maraton a Premier Outletben

Pénztárcabarát őszi megújulás? Nem lehetetlen, hiszen a Premier Outletben szeptember 6-8-ig, péntektől vasárnapig akár 80%-os kedvezménnyel pezsdítheted fel a ruhatárad a Vásárlási Maraton alkalmából!

Az őszi tanévkezdés és a munkába való visszatérés tökéletes lehetőség arra, hogy átgondold, újratervezd a ruhatáradat, bátrabb legyél, és végre igent mondj például arra a csinos darabra is, amiben már olyan sokszor elképzelted magad.

Ha beszereznél pár újdonságot, esetleg egy divatos férfi vagy női átmeneti kabátot az őszre, akkor a Mango, Amnesia, Gant, Levi's, Gas, Griff, Kennet Street, Replay, Superdry, Columbia, Pierre Cardin, OUI& vagy a Wall Street Fashion üzleteinkben érdemes körülnézned. Ha őszi ruhadarabjaidat egy csinos órával szeretnéd feldobni, irány a BL Óraszalon.

J.Press, Triumph és Fifty Outlet üzleteinkben biztosan megtalálod a stílusodhoz leginkább illő fehérneműt is. Ha pedig egy fűszeres illatú őszies parfümre vágysz, vagy beszereznél egy pár kényeztető pakolást, krémet a hűvösebb napokra, akkor a DM-ben vagy a ParfümOutletben a helyed.

Álmaid őszi cipőjét keresed? Converse, New Balance, Office Shoes és Devergo & Shoes üzleteinkben rengeteg divatos és kényelmes utcai cipő közül válogathatsz. Ha inkább az elegánsabb stílusra szavazol, akkor a Högl, Salamander vagy a Kazar üzletünkben nézz körbe!

A sportok szerelmese vagy? Látogass el Adidas, Budmil, Nike, a Players Outlet, Helly Hansen vagy a Puma üzletünkbe, és szerezd be kedvezményesen az edzéshez elengedhetetlen sportruházati darabokat.

Rajongsz a könyvekért? Romantika, kaland, krimi vagy sci-fi? Végül is mindegy, mert az Alexandra könyváruházban extra kedvezmények várnak. És ha netán utazáson törnéd a fejed, de nincs mibe pakolnod, vagy csak meglepnéd valamelyik szeretted egy bőrönddel, akkor irány a Samsonite vagy a Trunk&Co.

Hosszabbított nyitvatartás a Vásárlási Maraton ideje alatt

Ahogy azt már megszokhattátok, a háromnapos Vásárlási Maraton első két napján, pénteken (szeptember 6-án) és szombaton (szeptember 7-én) meghosszabbított nyitvatartással, 10 órától 22 óráig, vasárnap (szeptember 8-án) pedig 10 órától 20 óráig várjalátogatóit a Premier Outlet. Legyen ez a hétvége a kikapcsolódásé, amikor jelentős kedvezmények mellett rohanás nélkül vásárolhattok.

Ingyenes különjárat a Premier Outletbe és vissza

A Premier Outlet ingyenes buszjáratokat indít a Vásárlási Maraton ideje alatt, szeptember 6. és 8. között, péntek reggeltől egészen vasárnap estig. A buszok 25 percenként indulnak a Nyugati térről, a villamospótló és a városnéző buszok megállójából a Premier Outletbe és vissza.

Ha meghoztuk a kedved a vásárláshoz, szeptember 6. és 8. között irány a Premier Outlet, ahol közel 100 világmárka vár, akár 80%-os leárazással! Vásárlási Maratonra fel!

További információ: https://www.premieroutlet.hu/

Oszd meg másokkal is!
Mustra