Premier Outlet Újjászületésnap: Fergeteges kedvezmények és ingyenes programok

Április 13-14-ig (szombaton és vasárnap) tavaszi shopping hétvége - akár 80%-os kedvezmények -, programok, valamint szombaton este 8-kor ingyenes Caramel koncert várja az érdeklődőket a Premier Outlet Újjászületésnapi hétvégéjén.

Nincs Premier Outlet rendezvény kedvezmények nélkül! Ha beszereznél pár újdonságot, akkor itt a megfelelő alkalom, hiszen április 13-14-ig akár 80% kedvezménnyel pezsdítheted fel a ruhatárad olyan üzletekben, mint a Benetton, Mango, Levi's, Amnesia és Desigual. De ezzel még nincs vége! Divatos óráért és napszemüvegért ne hagyd ki a BL Óraszalont, a tökéletes sportruházatért, edző- vagy sportcipőért a megújult és kibővült Adidas vagy a Nike üzletét, álmaid tavaszi lábbelijét pedig keresd a Högl-ben, Office Shoes-ban, ara/Lloyd-ban vagy a KAZAR-ban és Salamader-ben.

A ruhaüzleteken túl az Alexandra könyvesboltban is szuper kedvezményekkel várnak, de ha épp utazásra készülsz, vagy csak meglepnéd valamelyik szeretted egy bőrönddel, akkor ne hagyd ki a Trunk&Co és a Samsonite üzleteket se.

Ne feledd! A Premier Outlet számos üzletében már csütörtöktől beválthatók a Glamour kuponok.

Programkavalkád a Premier Outletben

A fergeteges kedvezmények mellett izgalmas ingyenes programokkal készül az outletközpont, ahol a kicsik és a nagyok is jól érezhetik magukat! A gyermekeket ugrálóvár, arcfestés és lufihajtogatás, a felnőtteket pedig profi smink, géllakozás, masszázs és sorselemzés várja a Szépségponton.

Ingyenes Caramel koncert

Az Újjászületésnap fénypontja az ingyenes Caramel koncert lesz, mely április 13-án, szombaton 20 órakor kezdődik az új étterem előtti parkolóban. Emellett pedig utcazenészek és rezes banda gondoskodnak majd a szombati jó hangulatról.

Izgalmas szelfipontok és kreatív fotóhelyszínek

Van egy mondás, miszerint ha nem posztolod, meg sem történt. Ezen a hétvégén olyan különleges szelfipontok várnak, mint a lufihinta, stílusajtó, pink esernyős égbolt, virágfal, felhőhinta és a Converse cipőfal. De ezzel még nem ért véget felsorolásunk, hiszen stílusos mikrovideót és fotómata sorozatképeket is készíthetsz!

Ingyenes különjáratok és hosszabbított nyitva tartás

A Premier Outlet ingyenes buszjáratokat indít az Újjászületésnapi rendezvény ideje alatt, április 13-14-ig, szombat reggeltől egészen vasárnap estig. A buszok félóránként indulnak majd a Nyugati térről (a Skála Metró elől a villamospótló és a városnéző buszok megállójából) és a Széll Kálmán térről (a Várfok utcából, a 116-os busz Fény utcai irányú megállójából) az outletközpontba és vissza.

Az Újjászületésnap első napján, szombaton, meghosszabbított nyitva tartással 10 órától 22 óráig, vasárnap - a megszokott rend szerint -, 10 órától 20 óráig várja látogatóit a megújult Premier Outlet.

További információ:

www.premier.hu

https://www.facebook.com/PremierOutletBudapest/

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek