Háromnapos Vásárlási Maraton a Premier Outletben

Készülj a tavaszra a Premier Outlettel! Március 2-4-ig a Vásárlási Maraton ideje alatt több mint 100 divatmárka kínálatából válogathatsz akár 80%-os kedvezménnyel.

Frissítenéd ruhatáradat pár izgalmas, új ruhadarabbal és kiegészítővel? Esetleg kinéztél már magadnak egy szuper cipőt vagy egy gyönyörű ruhát, de nem akarsz rá vagyonokat költeni? Ha szereted a divatos világmárkákat, akkor érdemes ellátogatnod a Premier Outletbe, hiszen a tél elmúltával egy-egy színes újdonságot hatalmas kedvezménnyel szerezhetsz be. Ha a sportos stílus áll igazán közel hozzád, a Nike, Adidas, SuperDry, Helly Hansen, Budmil, Camel Active és Heavy Tools óriási kedvezménnyel kínált termékeit javasoljuk neked. Ha viszont inkább egy elegáns darabra vágysz, keresd fel a Desigual, a Guess, a Mango, a Clinque vagy a Pierre Cardin üzleteit a Vásárlási Maraton alatt. A csinos fehérneműkről se feledkezz meg, látogass el a Triumph üzletébe a csodás kedvezményekért!

POC 2018 SSM Index 640x360px

Hosszabbított nyitva tartás a Vásárlási Maraton ideje alatt

A Premier Outlet a háromnapos Vásárlási Maraton első két napján, pénteken (március 2-án) és szombaton (március 3-án) meghosszabbított nyitva tartással, 10 órától 22 óráig, vasárnap (március 4-én) 10 órától 20 óráig várja látogatóit. Így nem csak pénztárcakímélő, de kényelmes megoldással is szolgál az érdeklődőknek.

Ingyenes különjárat a Premier Outletbe

A Premier Outlet a Vásárlási Maraton ideje alatt ingyenes buszjáratokat indít. Március 2. és 4. között, péntek reggeltől egészen vasárnap estig félóránként indulnak majd buszok a Nyugati a Széll Kálmán térről a biatorbágyi outletközpontba és vissza.


Add át magad a vásárlási láznak, és válogass több mint 100 divatmárka kínálatából akár 80%-os kedvezménnyel! A Premier Outlet hosszabbított nyitva tartással és ingyenes különjáratokkal várja a vásárlókat.

Elkészülni, vigyázz, kész…futás vásárolni!

További információ: www.premier.hu

www.facebook.com/PremierOutletBudapest

Oszd meg másokkal is!
Mustra