Herkentyűburgerek a karácsonyfán?

A Nickelodeon különleges online karácsonyi nyereményjátékot indított

image1

Kreatív online nyereményjátékkal készül a Nickelodeon az ünnepekre. A Mókás karácsony játékban mindenki elkészítheti saját egyedi karácsonyfáját,  a klasszikus fenyődíszek mellett ugyanis egyedi dekorációs elemek közül is lehet válogatni, melyek a Nickelodeon nagy sikerű sorozatait idézik. Az egyedi formájú és törzsű fenyőfákra így izgalmas díszek kerülhetnek, például SpongyaBob szája vigyoroghat ránk, vagy akár a Rozsdás Rákollóban használt serpenyője is a fenyőn csilloghat. A fa csúcsdísze akár egy tengeriszivacs-csillag is lehet, de Thunderman családos gyertyákat és díszgömböket is választhat a leleményes játékos. A gyerekcsatorna minden nap kisorsol a játékosok között egy Nickelodeon power banket, a főnyeremény pedig egy menő tablet.

image2


A Nickelodeon idén egy igazán különleges karácsonyi meglepetéssel készült. A népszerű csatorna a Mókás karácsony nevű online nyereményjátékkal teszi teljessé az ünnepi hangulatot, melynek során mindenki igazán különleges karácsonyfát készíthet. Az online játékban a hagyományos gömbök, füzérek és csillagok mellett olyan extrém díszek közül lehet válogatni, melyeket a Nickelodeonról jól ismert sorozatok ihlettek. Így kerülhet például a fenyőfára SpongyaBob szája, Thunderman családos gyertya, herkentyűburgerek vagy éppen a Tini Nindzsák imádott pizzája. A díszek sora folyamatosan bővül: ahogy közeledünk karácsony napja felé, úgy tárulnak fel mindig az újabb dekorációs elemek, minden nappal öt újabb díszt, csillagot, gömböt vagy más vicces dolgot akaszthatunk a virtuális karácsonyfára.

image3


A játékosoknak a fa feldíszítése után még egy kérdésre kell válaszolniuk, így eséllyel pályázhatnak a napi ajándékra, mely egy Nickelodeon power bank, a főnyeremény pedig egy Samsung tablet. A fődíj nyertesét december 22-én sorsolják. A játék az alábbi linken elérhető egészen december végéig: xmas17.nickelodeon.hu

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek