Lépj egyet a nyugdíjadért!

Ne szalaszd el az akár 150 ezer forintos adókedvezményt, és ráadásnak szerezd meg az okos aktivitásmérőt az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár év végi belépési akciójában!

Biztosan Te is észrevetted magadon, hogy egyre nagyobb figyelmet fordítasz arra, hogy tudatosan éld a mindennapjaidat: a környezetbarát termékeket keresed, etikus márkák mellett teszed le a voksod, megfontoltan döntesz, ha a karrieredről van szó. Követed az aktuális életmód trendeket, kipróbálod a legújabb mozgásformákat, és az egészséges életmód jegyében akár naponta 10 ezer lépést is megteszel.

woman-2099466

Te is arra vágysz, hogy nyugdíjas éveidben biztosítani tudd magadnak azt az életszínvonalat, amit aktív éveidben megszoktál, és később se kelljen lemondanod kedvenc időtöltésedről vagy költségesebb hobbidról. Ehhez azonban már most el kell kezdeni tudatosan, célzottan készülni.

OLD8YM0

Ennek egyik hatékony, sokak által kedvelt eszköze az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítás, mely biztonságos, alacsony költségekkel járó és személyre szabható befektetési lehetőség, pénzügyi szaktudást azonban részedről nem igényel, a befektetési döntéseket a szakértőkre bízhatod. Belépéskor Te magad határozhatod meg, hogy mekkora az az összeg, amit havi rendszerességgel félre tudsz tenni. Sőt, az adott élethelyzetedhez igazodva választhatod ki a számodra leginkább megfelelő befektetési stratégiát. Újdonság, és csak az Aranykornál érhető el a megtakarítók számára, hogy 2 portfólió között oszthatják meg megtakarításukat. A megtakarítás időszaka alatt pedig bármikor rugalmasan változtathatod a megtakarítási összeget és a befektetési stratégiákat.

logok kepben 02

A nyugdíjcélú megtakarítást célszerű minél fiatalabb korban elkezdeni, hiszen így már kisebb összeggel is jelentős megtakarítást halmozhatsz fel nyugdíjas éveidre. Emellett, ha minél előbb kezded el a takarékoskodást, annál tovább használhatod ki az évi 20 százalékos adójóváírás lehetőségét is, mely éves szinten elérheti akár a 150.000 Ft-ot is.

Ráadásul az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár a 2017. december 31-éig belépő tagoknak most aktivitásmérőt ad ajándékba, ha vállalják a havi minimum 7.500 Ft tagdíj fizetését csoportos beszedéssel és befizetik az első két havi megtakarítási összeget. A belépés személyesen a pénztár stratégiai partnerénél, az UniCredit Bank valamennyi bankfiókjában, illetve online a https://online.aranykornyp.hu/online-belepes oldalon is egyszerűen kezdeményezhető.

Az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár a legnagyobb független önkéntes nyugdíjpénztár Magyarországon, taglétszáma 110 ezer fő, kezelt vagyona 136 milliárd Ft.

Jelen felhívásban szereplő információk tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek és a jelenleg hatályos 2017-es jogszabályok – különösen az adótörvények és az Öpt. – alapján készültek.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, további részletek és kondíciók, a Pénztár hozamai, a megtakarítás, valamint a promóció további részletei, feltételei a www.aranykornyp.hu, valamint a Pénztár ügyfélszolgálatain érhetőek el (06 1 374 8400).

Az Amundi Alapkezelő Zrt. a felelős öngondoskodás elkötelezett támogatójaként jelenik meg a jelen kampányban, részvétele nem minősül tájékoztatásnak, a kampányban megjelenő anyagok és információk elkészítésében nem vett részt, azokért nem felel.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek