Új üzletek a Premier Outletben

Az elmúlt néhány hétben olyan nagy nevek nyitottak üzletet az outletközpontban, mint a GUESS, a CHANTALL, a Lavard, a Dockers, Trunk&Co., a Superdry, a HEAD és a Spin Master Játékáruház. Hamarosan pedig a Desigual márka is elérhető lesz a vásárlók számára.

Az újonnan nyílt üzletekkel a Premier Outlet tovább színesítette kínálatát, így mindenki megtalálja a stílusának megfelelő márkát, üzletet.

A divat szerelmeseinek, akik szeretik az innovatív, korszerű, trendkövető ruházati termékeket és kiegészítőket, érdemes ellátogatniuk a világ egyik kiemelkedő lifestyle márkájának zászlóshajó üzletébe, a GUESS outletbe. Bár farmer brandként indult, mára női-, férfi-, és gyermekruházati, kiegészítő kollekciót kínál vásárlóinak.

A francia divatot kedvelő hölgyeket a CHANTALL üzlete várja. Termékkínálatuk a sportosan elegánstól egészen a koktélruhákig terjed. A ruhák mellett kiegészítők széles választékát, csodás kalapokat, kesztyűket és szebbnél szebb táskákat találunk a kínálatukban.

Az elegáns és kifinomult stílust követő hölgyek és urak számára az újonnan nyílt Lavard üzlet is tökéletes választás. Az üzletben az öltönyök és alkalmi ruhák, valamint kiegészítők várják az érdeklődőket.

A Dockers márka minőségi utcai viseletet kínál férfiaknak. Kínálatában nem csak ruházati termékeket, hanem kiegészítőket - cipőket és öveket - is találhatunk.

Azok számára, akik szeretnek utazni, a Trunk&Co november közepétől nemzetközi márkák széles bőrönd, táska és kiegészítő választékát kínálja. Az üzletben mindenki megtalálja a hozzá leginkább passzoló stílust. A fiatalabbakat a Disney kollekcióval varázsolják el, de a kifinomult francia és a különleges olasz stílus kedvelői is megtalálják a számukra tökéletes darabokat.

Ha egyedire vágyunk, és nem szeretnénk beolvadni a tömegbe, akkor irány a Superdry, ahol minden korosztály megtalálja a számára megfelelő ruhákat, kiegészítőket! A brit márka a japán grafikákon és stíluson alapul – lendületesség, sokszínűség és egyediség jellemzi.

Decemberben pedig a kiemelkedő divatmárka, a Desigual hozza el a pozitív és vidám hangulatot, a spanyol életérzést a Premier Outletbe. A Barcelonában alapított Desigualt egyedülálló dizájn, különleges textúrák, minták és színek jellemzik, kínálatában női, férfi ruházat cipők és kiegészítők várják a márka szerelmeseit.

A Premier Outletben a téli sportok szerelmesei sem csalódnak, hiszen a HEAD üzletben nem csak a ruházatokat, hanem a felszereléseket is megtalálhatjuk. Azonban nem csupán a téli sportok kedvelői találhatnak rá új darabokra, hanem azok is, akik biciklizni vagy görkorcsolyázni szeretnek.

Ha pedig a ruhákat és gyermekjátékokat egy helyen akarjuk beszerezni, akkor nem szabad kihagyni a Spin Master Játékáruházat. Kínálatukban nagy hangsúlyt kapnak a készségfejlesztő és kreatív játékok egyaránt.

Akárcsak a meglévő, úgy az új üzletek is 30-70%-os kedvezménnyel várják a vásárlóikat a hét minden napján nyitvatartási időben.

További információ!

Oszd meg másokkal is!
Mustra