Erre minden gyereknek szüksége lesz!

Add meg a jövő tudását gyermekednek, mert a gyorsan változó digitális világban fontos megérteniük, hogy hogyan gondolkodnak a gépek. Van egy hely, ahol ezt könnyen, játékos formában elsajátíthatják.

A gyerekeknek természetes, hogy napjainkban a számítógépek, tabletek, okostelefonok világában nőnek fel. A Logiscool élményalapú programozó iskola délutáni kurzusai lehetőséget nyújtanak, hogy olyan módon tanulják meg ezeket az eszközöket használni, ami egész életükre pozitív hatással lesz.

Programozni bárki tud! Hiszünk abban, hogy a jövő legfontosabb tudásának elsajátítása élvezetes és vidám dolog. A nyelvtanulás fontosságát 10-15 évvel ezelőtt ismertük fel, most emellett hasonló fontosságot kap a programozás is, hogy digitális írástudókká váljanak gyermekeink. Valamennyi Logiscool iskolában odafigyelünk arra, hogy a diákok modern, inspiráló, környezetben tanuljanak

– mondja dr. Breuer Anita, a Logiscool egyik alapítója.

A Logiscool módszer lényege az élményalapú tanulás. Az órákon játékosan programoznak a gyerekek: nem kell megtanulniuk először egy bonyolult programnyelvet, hanem „utasításblokkokból” állíthatnak össze maguknak számítógépes játékokat, mint egy „digitális legót”. A saját fejlesztésű Scoolcode oktatási platform ráadásul figyelembe veszi a diák életkorát és tudásszintjét, azaz 6 és 18 év között bárki tanulhat vele, sem megriadni, sem unatkozni nem fog.

DSC5357

A kurzusok során a gyerekek nem kapnak jegyeket, fekete pontokat, vagy házi feladatokat. A Logiscool diákjai játszva és alkotva, szinte észrevétlenül tanulják meg a programozás alapelveit, rejtelmeit.

Bemutató nyílt napok országszerte.

Hozd el gyermeked bemutató nyílt napjainkra, ahol 45 perc alatt elkészítheti első saját számítógépes játékát, mindeközben Neked megmutatjuk, hogy miért ez a jövő legfontosabb tudása és hogy mit, hogyan tanítunk. Regisztrálj honlapunkon.

A sikerélmény és a jó hangulat garantált! Várjuk szeretettel az egész családot!

Természetesen nem az a célunk, hogy mindenkiből programozó legyen, de a megszerzett tudás, a logikai gondolkodásmód, a problémamegoldó készség szinte bármely munkaterületen hasznosítható felnőtt korban

mondta Csitári Gyula, a cég másik alapítója.

Logiscool Code Camp 2017-131

Az oktatók fiatal egyetemisták, akik jó hangulatot teremtenek a 90 perces foglalkozások alatt, vagyis a gyerekek sikerélménnyel, tudással, feltöltődve és jó érzésekkel mennek haza.

A barátibb, közvetlen hangnemnek, és az óra eleji ráhangoló, közösségfejlesztő gyakorlatoknak hála családias a légkör a kis létszámú csoportjainkban. Épp így tud kialakulni egy olyan kapcsolat a diákjainkkal, hogy megosztják velünk a heti élményeiket, együtt nevetünk programozás közben, de lehet hibázni órán és a hibákból is tanulunk. A diákok segítik a társaikat, meghallgatják egymást, megtanulnak figyelni egymásra. Ezért érdemes itt tanítani!

(Sajben Stefi, oktató)

A Logiscoolban eddig már több, mint tízezer 6 - 18 éves diák kezdett el tanulni. A kurzusok szeptember közepétől indulnak, még 3 hétig lehet jelentkezni országszerte 34 helyszínen.

További információk: https://www.logiscool.com

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek