Őszi trendek, szélfútta árak és ÁRKÁD!

Amikor vége van a nyárnak és beköszönt a hűvösebb idő, az ember kellemes melankóliával gondol vissza a forró nyári estékre, a lenge kisruhákra, az apró szandálokra, és a hozzájuk kapcsolódó élményekre. Nem kell azonban szomorkodni, hiszen az ősz is számtalan izgalmat tartogat. Ebben az évszakban ezernyi színben pompázik a természet, az ősz ujjai vörösre, barnára és aranyszínűre festik a lombokat, a lemenő Nap fénye pedig vidáman táncol a lehulló faleveleken.

Dobjuk fel a ruhatárunkat!

Nem kell szigorúan ragaszkodnunk a komor őszi ruhadarabokhoz, viseljünk bátran színeket! Aki unja a szürkét, nyugodtan dobja fel toalettjét pirossal vagy narancssárgával, a merészebbek pedig viselhetnek pinket is. Visszaköszön továbbá a '70-es évek divatja, újra reneszánszukat élik a rojtok, a vastag övek és a nagy gombok. Választhatunk a mintás kabátkák és szoknyák közül, viselhetünk garbókat és ingeket. Kiváló választás egy őszi blúz, amely nem csak elegáns, hanem praktikus is, így univerzális ruhadarabbá válhat.

Színes, őszi divat és pénztárcabarát árak!

Gardróbfrissítéskor felvetődik a kérdés, hová is menjünk vásárolni, mert a vágyott ruhadarabok mennyiségét bizony a pénztárca vastagsága is meghatározza. Van egy hely, ahol évente 3 alkalommal, különleges kedvezményekkel vásárolhatjuk meg a szezon legújabb darabjait; ez a hely nem más, mint a budapesti ÁRKÁD!

Az Örs vezér téri bevásárlóközpontban évszakról-évszakra megrendezésre kerülnek az ÁRKÁD saját szervezésű kuponnapjai. A nemrég megújult ÁRKÁD kiváló helyen, hazánk egyik legnagyobb eladóterével várja látogatóit, 2015. szeptember 2. és 6. között pedig újra kuponnapokat rendez, hogy hatalmas kedvezményekkel csábítsa a vásárlóközönséget.

Az ÁRKÁD kuponnapok minden évszakban nagy sikert aratnak, és nem csak a vásárlók, hanem az üzletek is örömmel vesznek részt a kedvezménysorozatban; évről-évre egyre több üzlet csatlakozik, és kínál nagy engedményeket kollekcióiból.

A kuponnapok sikerére való tekintettel, ez alkalommal az ÁRKÁD vasárnap 21 óráig várja vásárlóit!

A kuponokat könnyű szerrel megszerezhetjük; ha előrelátóak vagyunk, töltsük le és nyomtassuk ki a www.arkadbudapest.hu weboldalról vagy a www.arkad.hu kupongyűjtő oldalról. Amennyiben nincs lehetőségünk nyomtatni, a bevásárlóközpont földszintjén felállított kuponnyomtató standokon is hozzájuthatunk a kedvezményes szelvényekhez.

Legyünk divatosak és színesek ősszel is, és vásároljunk kedvezményesen a budapesti ÁRKÁD Őszi kuponnapjain 2015. szeptember 2. és 6. között, vasárnap is!

Ezt a cikket nem a Dívány szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Oszd meg másokkal is!
Címkék
Érdekességek