OPI lakkok magyar színekben

Egy magára adó nő öltözéke minden apró részletére odafigyel. Stílusos és minőségi darabokat választ, melyek harmonizálnak egymással. Ez érvényes a ruhára, a cipőre, a kiegészítőkre és a körömlakkra is.

Az OPI már első körömlakkjait is ennek figyelembe vételével alkotta meg, így válhatott a világ vezető professzionális körömápoló nagyhatalmává. Különleges színeinek bevezetésével forradalmasította a divatot a körömápolásban. Sőt a körömlakk színének megváltoztatásával a nők teljes megjelenését is átalakította.

Az OPI lakkok nemcsak különleges formuláikról és divatos színeikről, hanem ikonikus neveikről is közismertek.

A legújabb kollekció, az Eurocentrale is ilyen különlegesség. A kollekció alkotóit – köztük a magyar származású művészeti vezetőt és alelnököt, Suzi Weiss-Fischmann – Közép-Kelet-Európa  ihlette meg. A lakkok színei hűen tükrözik a régió hangulatát, épp úgy ötvözik a klasszikust a kortárssal, mint maguk az országok

Próbáld ki te is a Suzi's Hungary AGAIN!-t, a You're Such a BudaPest-et és a My Paprika is Hotter than Yours!-t és legyél  büszke viselője a hazánk által ihletett lakkoknak!

A klasszikus és a  kortást ötvözete

Mindig megdobogtatja a szívünket, amikor azt halljuk, hogy Európa a tehetségek szülőföldje. Az pedig különös büszkeséggel tölt el bennünket, ha Magyarországot, hazánk művészetét, művészeit is a nagyok között említik.

Most az OPI körömlakkok tervezőit - köztük a magyar származású művészeti vezetőt és alelnököt, Suzi Weiss-Fischmann-t - ihlette meg régiónk, az új kollekció pedig az egész világgal megismerteti Magyarországot.

Az Euro Centrale kollekció régiónkat mutatja be, ahol a történelem találkozik a modern művészettel, és csodálatos egységet alkotnak. A lakkok színeit az országok hangulata ihlette, éppúgy ötvözik a klasszikust a kortárssal, mint maguk a városok.

Hazánk hangulatát a Suzi's Hungary AGAIN!, You're Such a BudaPest és a My Paprika is Hotter than Yours! árnyalatok juttatják el a nagyvilághoz.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek