Újdonság a hazai távközlési piacon!

Paletta szolgáltatáscsomagok a T-Home-tól és a T-Mobile-tól: vezetékes és mobilszolgáltatások egyben, kedvező havi díjjal!

A T-Home és a T-Mobile június 1-jétől Paletta néven két új, tévézést, vezetékes internet-hozzáférést, otthoni és mobiltelefonálást biztosító, a hazai távközlési piacon különlegességnek számító szolgáltatáscsomagot vezet be. A Magyar Telekom szolgáltatási területén elérhető Paletta M és Paletta XL szolgáltatáscsomagok kedvező havi díj ellenében a távközlési szolgáltatások széles skáláját kínálják, és a csomagban foglalt otthoni telefonról 0 Ft-os percdíjjal hívható minden belföldi Magyar Telekom vezetékes és T-Mobile előfizető.

A T-Home és a T-Mobile új akciós ajánlatának célja, hogy a lehető legteljesebben elégítse ki a magyar háztartások kommunikációs igényeit. A hazai távközlési piacon elsőként érhető el olyan szolgáltatáscsomag, amely összesen négy, 3 vezetékes és 1 mobiltelefonszolgáltatást tartalmaz egyetlen havi díjért. A Magyar Telekom piacvezető szolgáltatóként az új Paletta szolgáltatáscsomagokkal is arra törekszik, hogy a vezetékes és mobiltermékek versenyképes összecsomagolásával járuljon hozzá az információs társadalom gyors fejlődéséhez.

Négy szolgáltatás egyben kedvező havi díjjal, különleges kedvezményekkel

A Paletta szolgáltatáscsomagok legfőbb előnye, hogy négy különböző, a hétköznapokban leggyakrabban igényelt távközlési szolgáltatást (tévé, internet, vezetékes és mobiltelefonálás) kínálnak egy csomagban. Akiknél a Paletta szolgáltatáscsomagokban foglalt szolgáltatások elérhetők, és a T-Home-nál és a T-Mobile-nál fizetnek elő vezetékes és mobilszolgáltatásokra, azok számára a Paletta szolgáltatáscsomagokban mindezek egyszerűbben, és akár jelentős megtakarítással vehetők igénybe.

Köszönhetően többek között a kifejezetten csak a Paletta csomagokban elérhető különleges kedvezményeknek is. Ilyen pl.. hogy a Paletta csomagokban foglalt vezetékes telefonszámról 0 Ft-os percdíjjal hívhatók a normál díjazású belföldi Magyar Telekom vezetékes földrajzi számok és a belföldi T-Mobile előfizetők. Emellett a Paletta szolgáltatáscsomagokba kedvező havi díjjal további 3 mobil-előfizetés vonható be, és összesen 4 mobil-előfizetés esetén díjmentesen vehető igénybe a Családbarát kedvezmény, amellyel a csoportba bevont vezetékes és mobilszámok belföldön szintén 0 Ft-os percdíjjal hívhatják egymást, előfizetésenként havi 100 óra erejéig.

A Paletta szolgáltatáscsomagok díjai és tartalmai

A kisebb Paletta M havi 10990 Ft-ért maximum 5 Mbps letöltési sebességű vezetékes internet-hozzáférést, 53 digitális vagy analóg tv-csatornát, 100 perc belföldi mobiltelefonálást és otthoni vezetékes telefonról indított hívások esetén 0 Ft-os percdíjat biztosít a belföldi normál díjazású, földrajzi Magyar Telekom vezetékes számok és a belföldi T-Mobile-előfizetők felhívása esetén.

A Paletta XL 16 990 Ft-os havi díja maximum 25 Mbps letöltési sebességű vezetékes internetet, az 53 digitális vagy analóg tv-csatorna mellett HBO Pak-ot, 300 percnyi belföldi mobiltelefonálást és a csomagban foglalt vezetékes előfizetésről indított hívások esetén 0 Ft-os percdíjat biztosít a Magyar Telekom vezetékes és T-Mobile előfizetőinek felhívása esetén.

Sőt, mindkét csomagban a vezetékes előfizetésről a T-Home díjszabás szerinti helyi, helyközi I-es egyéb irányok is 0 Ft-os percdíjjal érhetők el, ezzel a legtöbb szolgáltató ügyfele is 0 Ft-os percdíjjal hívható körzeten belül.

A Paletta csomagok igénylése esetén a T-Home és a T-Mobile szolgáltatások előfizetője eltérő lehet, de az egyes T-Home szolgáltatások előfizetőjének azonosnak kell lennie (aki a szolgáltatásokat azonos előfizetőként, egy számlán, azonos telepítési helyen veszi igénybe). Amennyiben az előfizető még nem rendelkezik mind a négy, fent részletezett T-Home és T-Mobile előfizetéssel, úgy a Paletta szolgáltatáscsomag igénybevételéhez a hiányzó szolgáltatás(ok) megrendelése, a promóciós nyilatkozat aláírása, és a Paletta szolgáltatáscsomag feltételrendszerének elfogadása szükséges. A Paletta csomagok igénybevételének részletes és teljes körű feltételei a T-Home és T-Mobile honlapjain tekinthetők meg.

Oszd meg másokkal is!
Mustra