Rizslexikon hobbiszakácsoknak
Bemutatjuk a legismertebb rizsfajtákat és hogy mi köztük a különbség. Segítünk megszeretni a rizst azoknak is, akik eddig nem voltak érte kiszédülve.
Bemutatjuk a legismertebb rizsfajtákat és hogy mi köztük a különbség. Segítünk megszeretni a rizst azoknak is, akik eddig nem voltak érte kiszédülve.
Megnéztük, melyik diétás szakácskönyvek állnak a sikerlisták élén, itthon és a tengerentúlon.
Egy kis tiszteletadás a szilveszteri sültmalac elfogyasztása előtt. Legendássá vált malachősöket mutatunk be a nagyvilágból, némelyiket újévi üzenettel.
Hogyan készítsünk otthon finom alkoholos szaloncukrot? És készítsünk-e egyáltalán? Dokumentált kísérlet.
Az ablakban, föld nélkül is meg lehet termeszteni zöldség-gyümölcs szükségletünk egy részét. Egy fiatal nő a NASA technológiáját alkalmazva teremtette meg az ablakgazdák közösségét, akik ma már több mint 20 ezren vannak.
Megjelent Dolce Vita új szakácskönyve, a Főzd Magad. A gasztroblogger még az egészen alapdolgokat is maga készíti el.
Otthon is lehet energiaitalt készíteni. A hatás garantált, és megéri a fáradtságot, mert nincs gyerekfogkrém íze.
Két rajongó nekiállt végigfőzni a Trónok harca kajáit,jövőre kijön a szakácskönyv is belőle. Oké, a nyüvekkel töltött olajbogyót kihagyták.
4000 Ft-ból háromfogásos vacsorát készítünk. Közel-keleti előétel, ázsiai főétel, angol desszert. A két gasztro szerző kedvencei. Videó.
Chili con carne, hamburger, és mac and cheese. Ezekre mind érdemes odafigyelni, és ugyanilyen természetes, hogy időt szánjunk arra, hogy elkészítsük. Mert finomak, függetlenül attól, hogy az amerikaiaknak köszönhetjük a létezésüket.
4000 Ft-ból háromfogásos vacsorát készítünk. Közel-keleti előétel, ázsiai főétel, angol desszert. A két gasztro szerző kedvencei. Videó.
4000 Ft-ból háromfogásos vacsorát készítünk. Közel-keleti előétel, ázsiai főétel, angol desszert. A két gasztro szerző kedvencei. Videó.
A vizuális kívánatosság érdekében a legkülönbözőbb, sokszor ehetetlen anyagokat is bevetik a reklámszakemberek. Ettől fut össze a nyál a szádban.
1,5-2 óra alatt kész a lekvár, úgy, hogy mi meg sem erőltettük magunkat. Videó.
A New York Times parfümkritikusa, Chandler Burr Magyaroszágon járt és beavatást osztott az illat-mágiába.
A sült paprika képes hihetetlenül feldobni a legegyszerűbb ételeket is. Nem kell sokat eltenni belőle ahhoz, hogy bármikor élvezhessük csodálato ízét.
A vazelines kenyérre nem vállalunk garanciát, de a Keresztapa titkos spagetti szószának autentikus elkészítését megosztjuk veled. Filmes fogások, ingyen.
A hét közepén, amikor még olyan sok a teendő nehéz kitalálni még a vacsorát is. Ma esti tippünk: citromos rizottó. Gyorsan elkészül és nem is drága.
Buddy Valastro, a Cake Boss, a bizarr kinézetű sütemények és a méregdrága esküvői torták nagymestere. Egyszer az amerikai elnöknek is sütne tortát. Interjú.
Befőzős videónk második részében spagettiszószt készítünk. Nincs mese!
A grillezett sajtos melegszendvics klasszikus komfort kaja, amitől egy borongós őszi nap is más fényben dereng. Recept és hasznos tippek következnek.
A magyar grillázsguru mézeskalácsháza már Guinness-rekord. Mindent a szakmáról.
Aki szereti a csokoládét, annak a hétvégén a Várban a helye. Ott lesz minden csokis, aki számít és olyanok is akik nem, de szeretnének. Döntsd el te!
Féltucat fura édesség, amiért vannak, akik megbolondulnak. És nem az érdekes nevű a legdurvább.
Befőzni nemcsak azért hasznos, mert nincs benne tartósítószer, de olcsó is, és zöld cselekedet is. Négy részes befőzős sorozatunk első részében lecsót tettünk el télire.
Mutatjuk, hogy az ajánlások szerint hány fok lenne valójában az ideális.
Több centi hó esett az éjjel, a havazás miatt kamionok fordultak keresztbe az utakon, egy helyen villanyvezeték szikrázik.