18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Mitől jó egy csók, és mi történik, ha nem szexelsz eleget? 2020-ban ezekre voltak a leginkább kíváncsiak

Az idei évben is központi témát jelentett a szex és annak minden formája. Megtudhattad, miért olyan fontos a nőknek a csókolózás, milyen pózban lelik örömüket a legkönnyebben, és rácsodálkoztunk, hogy a férfiak milyen sokféle okból szeretik az orális szexet.

Megfigyelted már, melyik filmes jelenetektől jönnek izgalomba a nők, és melyektől a férfiak? Míg utóbbiak a teljes kitárulkozást is lelkesen figyelik, a nők a fojtott erotikát, a szenvedélyt és a csókolózást bámulják irigyen. Ez az a tevékenység, ami annyira fontos része az intimitásnak, hogy nem is nagyon tudunk meglenni nélküle. Persze ahhoz, hogy igazán vágyfokozó legyen az élmény, nem árt, ha mindkét fél ért is ahhoz, amit csinál. Emellett arra is érdemes figyelni, hogy a hosszú távú kapcsolatokból se kopjon ki a szenvedélyes smárolás, ugyanis számos jótékony hatást tulajdonítanak neki.

Ha már az ajkaknál járunk, érdemes megemlíteni egy másik cikkünket is, amit nagy örömmel olvastatok. Mi másról lenne benne szó, mint az orális szexről? Ledöntöttük benne azt a tévhitet, miszerint ezt a pasik csak kapni szeretik, és az is kiderült, mennyiféle helyzetben vehetitek hasznát. A pluszpoént a férfiak vallomásai adják, amiket olvasva megszabadulhatunk jó pár gátlásunktól a témában.

Ez ránk is fér, hiszen a kutatások szerint a nők hetven százaléka minden második együttlétet még mindig orgazmus nélkül fejez be. Ennek egyik fő oka a csikló ingerlésének elmaradása. Épp ezért érdemes olyan pózokban szexelni, amelyeknél lehetőség nyílik némi kézi munkára, ebből a cikkből pedig ki is derül, melyiket hogyan érdemes kivitelezni.

Persze az élet nem csupa móka és kacagás, akadtak olyanok is, akik a fenti témáktól csak elszomorodtak. Ha régóta nélkülöznöd kell a szexet, bizony irigykedve olvashatod, mások hogy igyekeznek a másiknak örömet szerezni. De semmi vész! Bár a szexhiánynak valóban léteznek kimutatható hátrányai – például gyengébb lesz az immunrendszered –, azért a pókháló nem sző be odalent, ráadásként a nemi úton terjedő betegségek is elkerülnek. 

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek