18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Gyorstalpaló orális szexhez – így lesz még jobb a férfiaknak

Másfél hónappal ezelőtt, amikor itthon is sokan a négy fal közé szorultak, rögtön megindultak a találgatások. Vajon több vagy kevesebb szex lesz a párok életében az összezártság miatt? Több – mondták azok, akik alig várták, hogy ne is legyen más dolguk. Kevesebb – mondták azok, akik előre sejtették, hogy nagy dózisban még a legjobb dolgokat is meg lehet unni. Nem lesz szex – közölték rezignáltan, akik egy vagy több kisgyerekkel kerültek egész napos lakat alá.

Minden kapcsolatban másképp alakultak az elmúlt hetek. Ahol kevesebb a stressz és kisebb a nyomás, ott például nem kizárt, hogy több kedv lett a szexhez. Ha pedig abból indulunk, ki, hogy sokan új képességek kifejlesztésébe, régiek tökéletesítésébe és tanulásba fektették a felszabadult energiáikat, egyáltalán nem ördögtől való ötlet, hogy szexügyben is edukáljuk kicsit magunkat.

Ha megtehetjük, miért ne használjuk ki ezt az időt arra is, hogy közelebb kerüljünk a partnerünkhöz, és egy kis odafigyeléssel kicsit felpörgessük a szexuális életünket is? A Medium szerzője mintha már tavaly sejtette volna, hogy fél év múlva égető szükség lesz az orális szex felturbózásával kapcsolatos tippjeire. Tíz ötletet osztott meg az olvasókkal azzal kapcsolatban, mitől lesz igazán klassz a szexnek ez a formája a férfi számára.

Vannak, akik élnek-halnak az orális szexért, akár adják, akár kapják. Mások viszont egyfajta szükséges rosszként tekintenek rá: ha ez kell ahhoz, hogy hangulatba jöjjön, csinálom, de azért nem rajongok érte. Ha az előbbi csoportba tartozol, azért, ha az utóbbiba, akkor pedig azért érdemes megfogadni az alább következő tanácsokat. Mindkettőtöknek sokkal jobb élmény lesz az egész.

#1 Ne legyél hűbelebalázs!

Az in medias res kezdést hagyd meg eposzi kelléknek, inkább nyugodtan, lassan állj neki – hamar munka ritkán jó ugyanis. Nemcsak a partnerednek, de neked is sokkal nagyobb élmény lesz az egész, ha nemcsak úgy ráveted magad (bár persze ez is izgalmas forgatókönyv lehet, ha ehhez van kedvetek), hanem szép fokozatosan építed fel mindkettőtök izgalmát.

Amikor a nők kényeztetéséről van szó, oldalakon át tart csak annak a leírása, milyen lassan, óvatoskodva lehet csak haladni. Mi lenne, ha ugyanebben az elbánásban részesülnének a férfiak is? Csókolózás, simogatás, először csak érintések, azok is ruhán keresztül, és így tovább, nyugiban. Bőven elég akkor elkezdeni a szájjal való ingerlést, amikor már mindketten izgalmi állapotban vagytok.

A jó orális szexhez idő kell?

 • Persze, szeretem, ha rám van szánva egy órácska. 3351
 • Nekem mindegy, csak csináljuk! 2749
 • Nő vagyok, de szeretnék szavazni. 1511
 • Nem, épp azt szeretem, ha rám veti magát a partnerem. 1327
 • Nem is szeretem az orális szexet! 247

#2 Válassz kényelmes pózt

Ha nézel pornót, biztos láttál már ilyen tematikájú jelenetet is. Ezekben a snittekben a férfi legtöbbször áll, vagy széles terpeszben ül, partnere pedig a lába között térdel. Annak, hogy legtöbbször ez az elrendezés, nem az az oka, hogy így lehetne a legtöbbet kihozni a dologból. Sokkal inkább az, hogy így készülhetnek anatómiai pontosságú felvételek, és ilyenkor nem szempont, hogy a térdelő fél mennyire érzi magát kényelmetlenül. Pedig a hosszas térdeplés akkor is nagyon kellemetlen tud lenni, ha nem kukoricán kell abszolválni.

És mi történik akkor, ha kényelmetlenül vagy, miközben épp a partneredet kényezteted? Hamarabb elunod, és inkább szabadulnál a helyzetből. Fókuszálj inkább a kényelemre: neked és neki is jobb lesz így. Ha a hátán fekszik, te pedig az oldaladon, és rá merőlegesen heveredsz mellé, mindketten szuper kényelmesen érzitek majd magatokat, és így az öröm is tovább tarthat.

Fontos, hogy kényelmesen legyetek?

 • Igen, sokkal jobb élmény, ha a partnerem se fészkelődik kényelmetlenül. 4852
 • Nő vagyok, és szeretném, ha nem kellene többet térdelnem. 963
 • Á, ilyenkor nem gondolok a kényelemre. 903

#3 Gondoskodj kellő mennyiségű nedvességről!

Hé, de hát az egész testem legnedvesebb részét használom épp, mondhatnád. Az esetek többségében tényleg van kellő lubrikáció, de előfordul, hogy kifejezetten száraz a szád. Akár azért, mert annyira izgalomba jöttél, akár csak mert nagyon izgulsz, vagy mert hosszabb ideje nem iszol elég vizet. Akárhogy is, ebben az állapotban se neked, se a partnerednek nem lesz igazán kellemes az élmény, mert flow helyett akadozni fog a dolog, ráadásul kellemetlen dörzsölő, égő érzés is lehet a vége.

Ha érzed, hogy elkélne még egy kis nedvesség, megpróbálhatsz valami savanyú dologra gondolni, ettől azonnal beindul a nyálelválasztásod. De ha lehúzós a gondolat, hogy szex közben a nagyid citromtortájáról ábrándozz, vessetek be valamilyen vizes bázisú síkosítót. Ilyesmit már egészen klassz ízekben is lehet kapni.

Az orális szex nedvesen jó?

 • Persze, hogy máshogy? 5345
 • Nő vagyok, de szeretnék szavazni. 862
 • Nekem szárazon is oké. 556

#4 Szentelj figyelmet minden részletnek!

Nagyon sokszor felemlegettük már mi is, milyen leegyszerűsítően gondolkodunk a férfiak szexualitásáról. Ha orális szexről van szó, sokan úgy vannak vele: nem érdemes ezen annyit agyalni, fel kell venni valamiféle ritmust és addig dolgozni az ügyön, amíg szükséges.

A valóság nem is állhatna ettől távolabb. Egy pénisz legalább olyan komplex felépítésű holmi, mint a nők külső nemi szerve, teljesen más ingerlést kíván és más ingerküszöbe is van az egyes részeknek. Tehát ahelyett, hogy egy gyors bukómozdulat után csak a folyamatos mozgásra koncentrálnál, inkább vedd adekvát kezelésbe a különböző részeket. A partnered jelzéseire figyelve próbálj ki csókolást, nyelést, szívogatást különböző erősséggel és tempóval. Látni fogod, mennyiféle lehetőség rejlik ebben. Hát még abban, ha a herezacskókra is figyelmet fordítasz.

Te is igényled a differenciálást?

 • Igen, minden porcikámhoz másképp kell nyúlni. 3739
 • Nő vagyok, de szeretnék szavazni. 869
 • Nem, nekem minden jó. 864
 • Így se jó, meg úgy se jó. 83

#5 Használd a kezed!

Igen, igen, most orális szexről van szó, de ha már kéznél van, miért ne használnád a kezed is? Lehet, hogy amúgy is használod, mondjuk azért, hogy megragadd és a neked megfelelő szögben tartsd a partnered férfiasságát, vagy azért, hogy a tövénél megragadva szabályozod, hogy egyáltalán mennyire mély lehessen a behatolás, de ennél jóval többet tudsz tenni. Egyrészt kíméled magad, ha a szájmunkát néha egy kis kézivel szakítod meg (ha jól csinálod, elég fárasztó tud lenni az ajkaiddal való bűvészkedés).

Másrészt partnered öröme is nagyobb, ha a nedves és lágy ingerlést felváltja egy határozott, de gyengéd szorítás. Ha olyan adottságai vannak, akár egyszerre is kényeztetheted kézzel és szájjal is: alul megmarkolva ilyenkor marad még hely a felső rész szájjal való ingerlésének is. Ha kevesebb tered van, váltogasd a különféle módokat!

Szereted, ha van közben kézi munka is?

 • Persze, az elengedhetetlen. 4009
 • Nő vagyok, említettem már? 888
 • Nem, most orális szexről volt szó, nem? 673
 • Nekem már mindegy. 313

#6 Szívóerő

Csábító lehet a gondolat, hogy vákuumot okozz, de ez a feeling nem jön be mindenkinek. Addig rendben van, hogy finoman szívogatsz, de ha folyamatosan szívóerőt fejtesz ki, könnyen kellemetlen érzést okozhatsz. Figyeld a partnered reakcióját, és porszívóüzemmódra csak kifejezett igény esetén válts. Ahelyett, hogy a nyelvedet nem használva nyelnéd a levegőt, inkább lazíts a szájjal való szorításon, és mozgasd a nyelved a szádon belül is.

Kell a szívóerő?

 • Ebből is egy kicsit, abból is egy kicsit! 3062
 • Nem feltétlenül. 1487
 • Nő vagyok, de szeretném elmondani a véleményemet. 880
 • Csak az kell! 398

#7 Kezeld úgy, mint a csiklót

Az őszinte kommunikáció nagyon klassz, és ha nálatok minden további nélkül megy, hogy pontosan artikuláljátok, ki mit szeretne, az szuper. Sokaknál azonban nem megy ez olyan egyszerűen, az orális szex meg amúgy is nehéz terep. Kicsit olyan, mintha ajándékot kapna az ember, azt meg ugye nem szokás minősítgetni, vagy reklamálni, hogy mást kellett volna.

Ha nem tudod kihúzni a pasidból, hogy mit is szeretne, indulj ki abból, neked mi esik jól, és figyeld a jelzéseit. Remélhetőleg kölcsönösen kielégítő pár- és/vagy szexuális kapcsolat a tiétek, ahol te is részesülsz az örömökben. Figyeld meg magad, neked milyen mozdulatok, csókok esnek jól, és kísérletezz ezzel rajta is. Észre fogod venni, ha valami nem jó, de azt is, ha valamire nagyon rátapintottál.

Te elmondod a csajodnak, mit szeretnél?

 • Naná! 2967
 • Nem, próbálkozzon csak! 714
 • Nekem soha nem mondanak semmit. 653
 • Dehogy, találja ki! 445

#8 Nem csak játékból

Az orális szex, akár nő, akár férfi kapja, lehet az előjáték része, de simán elmegy főfogásnak is. Az viszont, hogy a végsőkig szeretnéd kényeztetni a partnered, vagy épp csak ráhangolnád a többire, már befolyásolja, hogy hogyan is állj hozzá. Ha az orgazmus a cél, érdemes több időt szánni rá, és fontos, hogy tudd, hogy a legvégén mi fér bele neked és mi nem. Ha inkább abbahagynád a szájjal való kényeztetést a végén, nyugodtan térj át kézi vezérlésre.

Az orális szex csak előjáték?

 • Mindegy, bármikor jólesik. 2297
 • Nem, imádom, ha úgy van vége. 1587
 • Nő vagyok és kész. 673
 • Inkább bemelegítésnek, köszönöm! 487

#9 Mutasd ki, hogy élvezed

A legtöbbünknek kifejezetten örömteli látni, ha partnerünk jól érzi magát. Sőt, egy élvezkedő partner igazi afrodiziákum. Ahogy neked is egyre jobban jön meg a kedved, partnered is egyre lelkesebb lesz, ezzel pedig tovább fokozzátok az izgalmakat. Ha szívesen csinálod, amit csinálsz (és máshogy, kérlek, ne is tedd), akkor ne félj megmutatni, hogy jól is esik. Jöhetnek a hangok, halk nyögések vagy a konkrét örömközlések, ha épp szabad a szád.

Izgalmasnak találod, ha a partnered is élvezi?

 • Naná, úgy minden jobb! 3662
 • Nő vagyok, és szeretem kimutatni, ha élvezem! 606
 • Nem ezen van a hangsúlyom. 144

#10 Ne told túl!

Persze szeret az ember szakértő lenni, és csábító, hogy minden készségét bemutassa, de a kevesebb néha több. Megint csak érdemes a partner jelzéseit is figyelni. Ha olyan a hangulat, lehet, hogy jobban esik egy finom és visszafogott, szinte diszkrét csókolgatás, mint az összes puskapor eldurrantása. Holnap is lesz nap, és ha minden jól megy, orális szex is!

Mindig csinnadratta kell?

 • Nem, néha jó a fapados verzió is. 2568
 • Persze, nekem már minden nap ajándék! 806
 • Nő vagyok, hahó! 568

Sosincs késő alakítani a szexuális életeden, ha pedig idő és elszánás is van, csodák születhetnek a dologból. A szexet fejlesztve ráadásul a párkapcsolat egészének is adsz egy új löketet: az ágyban bemutatott odaadás a mindennapi életben is nagyon jól tud esni.


Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.