18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Így keltsd életre a szexuális fantáziádat

Fantázia és valóság között hatalmas a különbség. Bár mindannyian fantáziálunk különböző dolgokról, mégis minden ötödik ember teljesíti csak be a vágyait, a legtöbbeknek örökre fantázia marad.

Dr. Justin Lehmiller szexuálpszichológus kutatásainak eredményei szerint nemcsak a szexuális életünkre, de a párkapcsolat egészére hatással van, ha megéljük a szexuális fantáziáinkat.

Minden a kommunikációval kezdődik. Ha megvan a kölcsönös bizalom, sokkal könnyebben mennek az intim beszélgetések is. A fantázia életre keltéséhez azonban tovább kell mennünk, és itt jönnek képbe a szexuális segédeszközök. A különböző kellékek és játékszerek sokféle célt szolgálhatnak: van, ami segít megteremteni a hangulatot, más eszközök fokozzák az örömöt. De hogyan segíthetnek ezek az eszközök a fantáziánk megvalósításában?

Egyidejű orgazmus

Bár sokan vágynak rá, általánosságban elmondható, hogy a párok túlnyomó többsége nem egyszerre ér a csúcsra, hiszen a férfiak gyorsabban jutnak el az orgazmusig. Noha több praktika is ígér szimultán orgazmust, az ilyesfajta ideális állapot elérése nem a legkönnyebb. Vannak olyan pózok, amelyek hozzásegíthetnek a közös örömhöz, de ezek tökéletesítése könnyen a hangulat rovására mehet. Léteznek azonban úgynevezett párvibrátorok, amelyek mindkét fél örömét szolgálják, felerősítik a szex közbeni stimulációt, így még nagyobb orgazmust élhetnek át. Ezek az eszközök jellemzően C vagy U alakúak, és míg a vibrátor egyik szára a hüvelyben van, extra stimulációt adva a hüvely falának, a G-pontnak és a pénisznek, addig a másik ága a csikló kényeztetéséért felel. Amellett, hogy intenzívebb orgazmust érhetünk el, az ilyen jellegű vibrátoroknak hála a kezünk is szabadon marad, így további kellemes pillanatokat szerezhetünk egymásnak.

Kettős behatolás

Az egyik leggyakoribb szexuális fantázia a szex hármasban, a nők esetében pedig gyakran szerepel kettős behatolás a vágyak toplistáján. Ez történhet úgy, hogy a két pénisz azonos vagy két különböző nyílásba hatol be. És bár a fantáziákban gyakran szerepel ez a felállás, a legtöbben soha nem jutnak el odáig, hogy a valóságban is kipróbálják. Vannak, akik nem tudják, hogyan nyissanak a kapcsolatukban ebbe az irányba, míg mások attól tartanak, hogy egy harmadik személy érkezése féltékenységhez vezetne, vagy egyszerűen csak nem egyezik az értékrendükkel. Az ilyen esetekben szintén segítségül hívhatjuk a különböző szexuális segédeszközöket. A kettős behatolás fantáziája egy pillanat alatt valósággá válhat egy olyan péniszgyűrű segítségével, amelynek alsó részén egy vibrátor van, felső része pedig a csiklót stimulálja. Ennek köszönhetően, miközben a pénisz a hüvelybe hatol, a vibrátor análisan kényezteti a nőt, a csikló izgatásával pedig akár egyidejű orgazmusban is részünk lehet.

Új tapasztalatok

Mivel az emberek hajlamosak a megszokott rutin szerint cselekedni, szintén gyakori szexfantázia, hogy valami újat próbáljanak ki az ágyban. Az újdonság hozzájárul az izgalom fokozásához és fenntartásához – és ebben is segítségünkre lehetnek a különböző szexuális segédeszközök. Nem is gondolnád, mennyi lehetőséget rejtenek magukban az ilyen játékszerek, akár egyedül, akár közösen használnátok őket. Ne feledd, minden újdonság alapja a bizalom és az őszinte kommunikáció. Ezekbe megéri energiát fektetni, hiszen a szexuális életünkkel való elégedettségünk kihat a kapcsolatunk egészére is.

Oszd meg másokkal is!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Mustra