18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

7 szexpóz, amit imádnak a férfiak

GettyImages-619253690

Amikor szexpózokról írunk, jellemzően a női örömet állítjuk a középpontba: hogyan térüljön-forduljon az ember, hogy orgazmusa legyen a nőnek is. Pedig a férfiaknak sem mindegy az elhelyezkedés; bizonyos pózok szexibbek, izgalmasabbak, intimebbek vagy kielégítőbbek a többinél.

Hogy mi a jó a szexben? Azon kívül, hogy klassz érzés, a változatossága is gyönyörködtet. Sokféleképp lehet csinálni. Ágyban vagy a kanapén, gyorsan vagy hosszúra nyújtva, kicsit durvábban vagy épp nagyon gyengéden. És pózokból is annyi van, mint égen a csillag. 

A férfiak és szex kapcsolatáról sokszor leegyszerűsítően gondolkodunk: nekik mindegy, mi van, csak szex legyen. Lehetőleg sok, és kicsit durva. A valóságban egészen más a helyzet. Nemcsak az intimitás fontos nekik is, de az igényeik is éppoly sokfélék, mint a nőknek. Ahogy minden nő más odalenn, és ennek megfelelően nem ugyanaz esik jól az összesnek, a férfiak sem mind ugyanabban a pózban szórakoznak a legjobban.

Többek között a kapcsolat jellege, az intimitás mértéke és a péniszük mérete is nagy befolyással van arra, melyik pozitúra lesz a kedvencük. A Bustle magazin hét férfi kedvenc pózát firtatta, mi pedig szintén férfi olvasóinkat kérjük arra, validálják az eredményeket. Tényleg olyan klasszak az itt megadott pozitúrák?

1. Módosított misszionárius

A misszionárius egy kicsit megbütykölt változatát a női öröm fokozásához korábban már ajánlottuk, de úgy néz ki, a férfiak is szeretik ezt a hagyományos elrendezést, főleg, ha egy kicsi csavar is van benne. 

Unalmasnak hangzik, de az örökös kedvencem a misszionárius: nem véletlen, hogy annyira népszerű. Én azért szeretem, mert nagyon kényelmes, ha lehet ilyet mondani: hatékony, ráadásul ez az egyik legintimebb póz az összes közül, mert szoros összesimulás kell hozzá. Egy nagyon kicsit szoktunk csak módosítani rajta. A csajomat arra kérem, húzza fel kicsit a lábait. Így egyrészt jobban tudom őt izgatni, másrészt nekem is bejön, ha a csípőm köré tekeri a lábát. Win-win.” Bobby

Tényleg olyan izgi a módosított misszionárius?

2. Amikor a nő van fölül

A legtöbben lovaglópózként ismerik, és tényleg olyan, mintha a fekvő férfivel valami ilyesmit csinálna a partnere, aki így egy kicsit jobban tudja kontrollálni az eseményeket. Egy kis módosítással ez a póz is sokkal többet tud. 

Mi úgy szoktuk, hogy én is ülök. Kinyújtott lábbal, a hátamat mondjuk az ágytámlának támasztva lazulok, a barátnőm pedig így ül belém. Térdelhet vagy guggolhat is, a lényeg, hogy ő határozza meg a sebességet és a behatolás mélységét. Én meg élvezem, hogy nagyon közel vagyunk egymáshoz, hogy a szemébe nézhetek, vagy csókolózhatunk is közben, ráadásul a mellével és a csiklójával is játszhatok közben.” Bradley

A legjobb, ha a nő van fölül?

3. Kutyapóz

Sokan vannak, akiknek nagyon bejön ez a kissé állatias póz. Nők és férfiak is vannak úgy, hogy nem kérnek a finomkodásból, és élvezik az alá-fölé rendeltséget. 

A kutyapóz a kedvencem, leginkább azért, mert ebben a pózban teljesen én dominálok. Én szabom meg a tempót, a behatolás mértékét. Igazi alfahímnek érzem magam, amikor megragadom a barátnőm csípőjét. Ha meg még azt se bánja, hogy kicsit meghúzzam a haját... Attól végképp eldurran az agyam.” Daniel

A kutyapóz a legjobb, nem is kell tovább olvasni?

4. Pillangó

Ebben a kevésbé ismert pózban az ágyon fekvő nő felemelt lábai közé álló helyzetben csusszan be a férfi. 

Azt szeretem ebben a pózban, hogy nagyon kényelmes, mégis úgy érzed magad, mintha valami őrült nagy lepedőakrobatikát tolnál, elvégre mégis a válladon van a lány lába. Az is nagyon klassz, hogy nyugodtan tudok szemlélődni, mert premier plánban látok mindent.” John

Neked is a lepke a kedvenced?

5. Fordított lovaglópóz

A kutyapóz és a sima lovaglás kombinációjában annyi a csavar, hogy a nő hátat fordít partnerének. 

A sima lovaglást is szeretem, de ezt valahogy még jobban. Szeretem hátulról nézni a rajtam mozgó partneremet. Azért is jó ez a póz, mert ha kicsit hajlékonyak és erősek vagytok, nagyon sokféle variációban el lehet képzelni. Érdemes viszont vigyázni, hogy ne csússzon ki az ember.” Steven

Kedvencem a fordított lovaglópóz

6. Kanálpóz

Kis kifli-nagy kiflinek szoktuk hívni, ha egyik a másiknak hátat fordítva, összesimulva alszik. A kanál pedig a romantikus ölelkezés 18 pluszos verziója. 

Rajongója vagyok ennek a póznak, főleg azért, mert rendszerint reggel kívánom meg a szexet, amikor extra mutatványokra nem vagyok még képes. Ez viszont kényelmes, nagyon intim, de mégsem unalmas. Könnyen elérem a barátnőm mellét vagy a csiklóját, aminek nagyon szokott örülni.” Mike

Bejön neked a kanálpóz?

7. X

A kiindulás tulajdonképpen a fentebb már említett pillangó, a különbség annyi, hogy a nő itt tesz egy extra szívességet: függőlegesen tartott lábait keresztbe teszi. 

Nagyon szeretem, ha a partnerem ebben a pózban keresztezi a lábát, mert ettől szűkebb lesz, és ez neki és nekem is jó. És a látvány sem utolsó, na meg az érzés, hogy a vállamon vannak a lábai.” Brandon

El sem tudsz képzelni az X-nél izgalmasabbat?

Olyan szexpózt, amitől feltámad a haldokló, vagy egycsapásra megjavul a döcögő szexuális élet, sajnos még nem találtak ki. Az ilyen jellegű problémák megoldásához elsősorban a párkapcsolaton érdemes dolgozni. Ha viszont minden rendben, érdemes nyitni az újdonságok felé is, hogy a lehető legtovább meg is maradjon a lelkesedés. 

Oszd meg másokkal is!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Mustra