18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Így mondd el a párodnak, mire vágysz az ágyban

Minden feltétel adott: nincs határidős munka, holnap nem kell korán kelni, a gyerekeket is sikerült lepasszolni, és még kedvetek is van a szexhez? Stratégiai pillanat. És nemcsak arra, hogy kérdés nélkül egymásnak essetek, de arra is, hogy végre beszéljetek arról, mire vágytok az ágyban.

Szakértők szerint a jó szexuális élet kulcsa a jó kommunikáció, beszéljetek akár a mindennapok nehézségeiről, akár vágyaitokról vagy fantáziáitokról. A szexről beszélni azonban sokszor nem könnyű, paradox módon éppen azzal nem, akivel a legközelebb álltok egymáshoz, és akkor is nehezünkre esik, ha nem is különösképpen formabontó, amit szeretnénk.

Nem találjuk a megfelelő kifejezéseket, sutának vagy épp durvának hat, amit mondunk. Ha ti is elakadtatok azzal kapcsolatban, hogyan kellene őszintén és felvillanyozó módon beszélnetek a vágyaitokról, a Healthline cikke segít, hogy ne csak megértsétek, de jól el is tudjátok mondani, mire vágytok. 

1. Beindulsz az illatoktól?

Ha az a típus vagy, akinek elég egy-egy kósza illatfoszlány, hogy azonnal felidéződjenek a nyaralás legszebb pillanatai vagy a 20 évvel korábbi osztálykirándulás, érdemes kihasználnotok a kifinomult szaglásodban rejlő lehetőségeket. Először teremts olyan környezetet, ahol csak úgy tobzódtok az illatokban! Gyertyák, füstölők, illóolajok: csupa olyasmi, ami megalapozza a szexi hálószobai hangulatot, amiben már rögtön könnyebb a vágyakról beszélni. 

A vanília és a pézsma önmagában vágykeltő hatású, a két illat kombinációja meg egyenesen afrodiziákum, így jó, ha ezekre alapozod az illatkombót. Ha ez megvan, előállhatsz te is a farbával: 

„Imádtam azt a régebbi parfümödet, teljesen beindultam az illatától”, vagy „Nagyon szeretem a bőröd illatát, amikor este leveszed a pólódat”.

2. Felizgatnak az izgalmas helyszínek, vagy ha a párod visel valami különlegeset?

Ha így van, vagy épp az tetszik, ha semmit sem visel a párod, amikor melléd bújuk, fordíts különleges figyelmet a hangulat megteremtésére, és alakíts ki szexi környezetet. A szobában csinálj hangulatvilágítást (vess be gyertyákat, lávalámpát, vagy terítsd le valamilyen sötét anyaggal a lámpátokat), és viselj te is valami olyat, amiről tudod, hogy szereti rajtad a párod. 

Ebben a közegben sokkal könnyebben jönnek a szádra olyan mondatok, mint

„Nagyon szexi vagy ebben a fényben” vagy Felizgat, amikor úgy bújsz be mellém, hogy nincs rajtad semmi”.

3. Vadítónak találnád, ha a párod szexi dolgokat súgna a füledbe?

Szexen kívül is megkérheted, hogy súgjon neked valamit: már önmagában a tevékenység is nagyon izgalmas és szexi tud lenni, hiszen egymáshoz simul az arcotok. Ha pedig a susogó hangokra vagy fogékony, érdemes lehet a háttérzenével is kísérletezni, és összeállítani egy izgalmas playlistet. Megvan a hangulat? Elő is jöhetsz valami olyasmivel, hogy 

„Nagyon szexinek érzem magam, amikor szex közben beszélsz hozzám”, vagy, ahogy Camilla Cabello artikulálja vágyait: Imádom, amikor señoritának szólítasz”.

4. Egy-egy testrészed megérintésére reagálsz intenzíven?

Ha igen, először gondold végig, pontosan mi esik jól. Simogatás vagy erőteljesebb érintés, dörzsölés, masszírozás? Mivel szeretnéd, ha hozzád érnének ott? Kézzel, valamilyen textillel, bőrrel, nyelvvel? Próbálgasd ki, mi esik ezek közül a legjobban, amikor magadban vagy, így amikor kettesben vagytok, már könnyebb lesz beszélned róla. 

Szóban így fogalmazhatod meg:

„Nagyon szeretem, amikor finoman simogatod a csiklómat. Imádom, amikor erősen megragadod a combomat.”

5. Képes vagy valamilyen finomságtól, mondjuk epertől és pezsgőtől felizgulni?

Keress kalandokat az étkezéssel is. Próbáljatok ki izgalmas recepteket, akár afrodiziákumokat is. A szexet bevezetheti például közös főzőcskézés vagy vacsora. Nem árt, ha a partnered is tudja, hogy közben neked már végig a szexen jár az eszed.

Ha megmozgat, amit a 9 és fél hétben láttál, és szívesen kipróbálnál valami olyasmit, meg is nézhetitek a filmet, és mellékesen megjegyezheted, hogy neked bejön, amit látsz, de fogalmazhatsz konkrétabban is: „Szerintem nagyon szexi egymást etetni, vagy szex közben ínyencségeket enni”.

Oszd meg másokkal is!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Mustra