18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Így szexelj autóban! Az 5+1 legjobb póz

Szex az autóban? Jól hangzik! A gond csak az, hogy – hacsak nem kisbusszal közlekedsz – alig akad olyan póz, ami épkézláb módon kivitelezhető lenne kasznin belül. Izzadva ügyetlenkedni minden, csak nem szexi, és az sem hat serkentőleg, ha fél órán keresztül az autó egy-egy alkalmatlan szegletébe ékelődnek a végtagjaid. Azért nincs minden veszve. Kis módosításokkal több kedvelt pózt is autókompatibilissé tehettek.

Az amerikai tinifilmek tipikus forgatókönyve szerint az autósmoziba gördülve egyből indul a tapizás is. Amikor van kivel, de nincs hol, kincset ér egy olyan hely, aminek legalább be lehet zárni az ajtaját. Felnőttként viszont már nem kényszerből, hanem az izgalom kedvéért vág ilyesmibe az ember. Ráadásul a szakértők is azt mondják, érdemes kipróbálni az emberorigamit, mert az izgalom, az új helyszín eleve vágyfokozó hatású, a közös tilosban járás és a skatulyányi hely okozta testközel pedig erősíti a kötődést a párok tagjai között.

Health magazin egy 2016-os felmérést idéz, miszerint a felnőttek több mint felének volt is már része ilyen élményben, és gyakorlati tippekkel is segíti a gördülékeny megvalósítást. Nézzük, hogyan kell átszabni a jól ismert pózokat ahhoz, hogy ne csak izgalmas, de akár kényelmes is lehessen az autós szex. 

1, Lovaglópóz, anyósülés

Ágyban, párnák közt végtelenül kényelmes ez a póz, legalábbis az alul lévő fél számára: nyújtott lábakkal kiterülve csak hagynia kell magát. Autóban sem kell összegyűrődni, elég, ha a kényelmesen hátradőlve, zárt és stabilan megtámasztott lábakkal ül a pár férfi tagja, a nő pedig szemből térdel az ölébe, combjaival közrefogva partnere combjait. Fejre vigyázni, a plafon nagyon közel van, mindenki jobban jár, ha egészen összeborultok. Ebben a pózban a nő diktálhatja tempót, foghatja a majrévasat, szabályozhatja a behatolás mélységét, közeledhet, távolodhat, és még a G-pont ingerlésére is lehetőség van. Fontos, hogy a férfi jól támassza meg a lábát, hogy ne kelljen az önfeledten szórakozó partner súlyát is tartani! 

2, 69, hátsó sor

A hátsó ülés remek hely, ha kicsit jobban kinyújtóznátok – de egy átlagos 5 személyes autó esetében vérmes reményeitek azért ne legyenek. Mindenesetre háton feküdni felhúzott térdekkel még egy átlagos magasságú férfinak is megy ekkora helyen, ez pedig már fél siker. A másik fél onnan jön, hogy a nő fordított irányban mászik fel rá, úgy, hogy combjaival ezúttal a partner fejét fogja közre, és kezével a kalaptartón és/vagy az első ülések egyikén támaszkodik. Ha nagyon szerencsésen aránylotok egymáshoz, szimultán is sikerülhet az orális kényeztetés, ha nem, ebben a pózban megint a nő járt jól, már csak azért is, mert partnere nemcsak szájjal, de kézzel is izgathatja.

3, Kutyapóz elöl-hátul

Gondoltad volna, hogy ilyet is lehet? Hajtsátok hátra az első ülést amennyire lehetséges, ezen kellene majd négykézlábra ereszkednie párosotok nőtagjának, a másik fél pedig szintén térdre ereszkedik. Ha van nálatok törölköző, érdemes a térdetek alá teríteni, hogy ne dörzsölődjön, és ha olyan helyen vagytok, ahol tényleg nem bukhattok le, akkor tekerjétek le az ablakot, mert melegetek lesz, és az is lehet, hogy kézre esik majd kitámaszkodni. Nem tudjuk, hogy Leo és Kate milyen pózt választottak, de az biztos, hogy nagyon fülledt lett a levegő a kocsiban. 

4, Kiskifli–nagykifli, hátsó ülés

A hátsó ülésen romantikázni is lehet! A kiskifli–nagykifli alakzatot elsősorban alváshoz vagy óvatoskodó ágyjelenetekhez találták ki, egy autó hátsó ülésén viszont igazán izgalmas pózzá válhat, még akkor is, ha az autós pózok közül ez a legkevésbé feltűnő. Feküdjetek a hátsó ülésre úgy, hogy mindketten az oldalatokon, egymáshoz simulva helyezkedtek el, nőként érdemes az első ülés felé eső oldalt elfoglalni. Térdeteket húzzátok fel, és kész is! Az ölelkezés így nagyon szoros tud lenni, főleg hogy a férfinak kicsit tartania kell a partnerét, és az is klassz, hogy ebben a pózban azért nem szúrják ki méterekről, mi zajlik a kocsiban.

5, Fordított tehenészlány, hátsó ülés, középen

Ebben a pózban a férfi terpeszben is ülhet, partnere pedig neki háttal ereszkedik az ölébe úgy, hogy térdeit és lábszárait az ülésre fekteti. Középen viszonylag tágas hely kínálkozik, de tartsátok észben, hogy hacsak nem lenyitható tetejű az autótok, itt sem lesz sok mód fel-le mozogni. Próbáljátok inkább előre-hátra mozgatni a csípőtöket, ér előre dőlni, és a kezeket is használni. Ha jól csináljátok, ebben a pozícióban is lehetőség van a G-pont ingerlésére is.

+1, Közhelyfantázia, első ülés

Végtelen amerikai országút, megfáradt kamionos vagy sofőr, a cipzárt lehúzó és lehajoló alkalmi partner. Nem kell, hogy pontosan ez legyen a forgatókönyv, de könnyen lehet, hogy régi vágyát teljesíted partnerednek, ha az autóban a szádat használva jársz a kedvében. Alapszabály, hogy út közben nem éri meg kísérletezni vele, mert marha veszélyes. 

És érdemes rejtett helyet keresni, hogy a partnered az aggodalmas körbepillantgatás helyett téged nézhessen. 

Akármelyik pózt próbáljátok is ki, fontos, hogy jól válasszátok meg a helyet, ügyeljetek a biztonságotokra és a jogszabályokra is. Ha autóban szexelni nem is bűncselekmény (mint például a szeméremsértésként megnevezett mutogatás), közerkölcsbe ütköző tevékenység, szabálysértés, amiért bírságot lehet kiszabni. Keressetek hát olyan helyet, ahol nyugodtan tudtok hódolni az élvezeteknek, lehetőleg ne közvetlenül vízparton kezdjetek neki a dolognak, és mindig ügyeljetek, hogy be legyen húzva a kézifék!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek