18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

15 dolog, amiről azt hiszed, bejön a nőknek, pedig nem

Nem lehet könnyű a férfiaknak. A női szexualitást alapvetően bonyolult, finomhangolást igénylő szerkezetként festi le a szakirodalom, és senki sem szereti az elefánt a porcelánboltban szerepet. Még ha túlzott óvatoskodásra nincs is szükség, azért jó, ha tisztában vagy vele, mik azok a dolgok, amikről csak a férfiak hiszik, hogy beindítják a nőket.

Nemrég azt gyűjtöttük össze, melyek azok az elsősorban filmek által ihletett pózok, viselkedésformák, ágybéli tevékenységek, amelyek csak a nők szerint jönnek be a férfiaknak. Most fordul a kocka: egy-két, a témát boncolgató cikk segítségével azt vesszük sorra, mi az, amit csak a férfiak tartanak szexinek, a nők jelentős része inkább megkímélné magát tőlük.

1. Mellfétis

Van egy rész a Jóbarátokban, amikor Rachel és Phoebe arról beszélgetnek, hogy az új pasi vajon miért nem csókolta meg még a hatodik randin sem Phoebe-t. Rachel abszolút nem érti a tétovázást, mint mondja, az ő fiúja, Paolo a hatodik randin már külön nevet is adott a melleinek.

Inkább Rachel partnere a tipikus: a férfiak jelentős része szereti a melleket, és a nők között is sokan vannak, akik szívesen veszik, ha partnerük itt is kényezteti őket. De ami sok az sok. Bármennyire is csábító, hogy rajongásodban percekig időzz erre, esetleg erősebben nyomkodj, masszírozz vagy netán harapdálj, figyelj oda, hogy ne legyen inzultus a dologból. A mellek nagyon érzékenyek, hormonális változásokhoz kapcsolódóan akár fájdalmasak is lehetnek, a mellbimbó bőre sérülékeny, szóval nagyon könnyű túlzásba vinni a lelkesedést. Figyeld a partnered reakcióit, és tarts szünetet, ha úgy látod, sok volt a jóból.

2. Zéró előjáték

Tény, hogy a pornóban nem sok időt vesztegetnek ilyesmire, a hősnők mégis sikongatnak örömükben, és azonnal készen állnak mindenre. Ne hagyd magad félrevezetni: ahol élsz, az a való világ ugyebár, és itt a dolgok kicsit másképp vannak kitalálva – elég, ha arra gondolsz, hogy mifelénk a férfiak sem mindig kelnek és fekszenek fickósan. Ritka az olyan helyzet (bár nem állítjuk, hogy egyáltalán nincs), amikor egy-két delejes pillantással hangulatba tudsz hozni egy nőt, érdemesebb inkább abból kiindulnod, hogy becéző szavak, simogatások és idő kell ám ahhoz, hogy a partnered valóban fogadóképes legyen. Hidd el, neked is jobb lesz, ha olyasvalakivel vagy együtt, aki testileg és lelkileg is ki van élesítve. Ha érdekel a dolog, innen inspirálódhatsz. 

3. Nyálaskodás

Na igen. A szexet többek között a testnedvek működtetik, így nem ördögtől való, ha a nyálnak is jut benne szerep, a sokat emlegetett felnőttfilmekben ráadásul kitüntetett szerepe van ennek. Viszont mindennek megvan a maga helye és ideje, és kevés lehangolóbb dolog van annál, mint amikor egy férfi nem várja meg, hogy kellőképpen izgalomba jöjjön a partnere, hanem ilyenformán síkosít. Persze ez is lehet egyfajta előjáték, és el is sülhet jól, de ha rendszert csináltok belőle, az elég megalázó lehet mindkét fél számára. 

4. Fürge ujjak

Szuper, ha nem csak egy testrészedet használod partnered felizgatására, és sokan szeretik, ha kézzel is ingerlik őket, akár dörzsölgetéssel, akár behatolással. De legyél óvatos! Ha túl heves vagy, könnyen fájdalmat okozol, és sokan vannak, akik egy idő után idegesítőnek találják a ki-be húzogatást, mert ez a legtöbb esetben nem teljes értékű alternatívája a behatolásnak. Az ujjaiddal inkább az előkészítésben vegyél részt, és ne feltétlenül péniszt imitálj. 

5. (Hátsó) ajtóstul a házba

Sokat emlegetjük a pornót, de nincs mit tenni, muszáj szóba hozni, mert alapjaiban formálta át a szexualitásunkat. Vegyük például az anális szexet. Persze, persze, már a régi görögök is, és igen, tényleg van sok nő és férfi, aki kifejezetten szereti az együttlétnek ezt a módját. De ha a pornó alapján tájékozódsz, azt gondolhatod, olyan szintű napi rutin ez, mint a misszionárius póz – pedig a valóságban azért nagyon nem ez a helyzet. Az meg főleg nem, hogy szex közben egyszer csak mindenféle megbeszélés vagy előkészítés nélkül gondold úgy, hogy na akkor most. A filmekben nyilván nem mutatják be az előkészületeket, de hidd el, hogy vannak, és ha úgy csinálsz, mint ahogy ott láttad, könnyen lehet, hogy a partnered nem az örömtől, hanem a fájdalomtól fog felkiáltani. 

6. Agyondezodor

Persze hogy a legtöbb nő szereti, ha ápolt vagy és jó az illatod. De ápolt és jó illatú nem attól leszel, hogy ha kell, ha nem, agyonfújod magad mindenféle dezodorral – ez inkább csak a reklámokban működik. Az meg főleg fura, ha az intimebb testrészeidet is összepermetezed: nem, ezen a tájékon nem a szantál vagy pacsuli a normális illatkombó. Inkább fürödj rendszeresen és alaposan (a legrosszabb, amit tehetsz, hogy a rossz testszagot próbálod elfedni intenzív deózással), használj izzadásgátlót, emellett pedig módjával, inkább a felsőtesteden alkalmazd a különféle spréket. Így máris jobban érvényesül a saját, egyedi illatod.

7. Pepecs

Kedves tőled, hogy rengeteg időt szánsz az előjátékra! Kérlek, semmiképpen ne hagyj fel ezzel a jó szokásoddal. De ha sok tanácsadó magazint olvasol, könnyen azt hiheted, hogy a nők a behatolást már nem is élvezik, és hogy a legjobb, amit tehetsz, hogy még az előtt próbálod eljuttatni partneredet a csúcsra. Tény, hogy csiklóingerléssel szinte biztosra mehetsz, de mindez csak akkor igaz, ha nem vágyik már a partnered is inkább arra, hogy hátradöntsd, és ha nem lesz az igyekezetből monoton, kilátástalanul hosszú küzdelem. Engedd el nyugodtan magad, és ne tekintsd kötelező penzumnak az orális szexet. Később is visszatérhettek hozzá, ha igénylitek. 

8. Fenekelés

Alapvetően nem rossz ötlet, és sok csajnak be is jöhet az együttlét bizonyos pontjain, ugyanilyen sokan viszont inkább bizarrnak tartják, és nem szeretik a rossz kislány szerepét. Ha először vagytok együtt, inkább várj még egy kicsit, mielőtt ilyen téren is kibontakozol. Különben aztán magyarázkodhatsz. 

9. Nem és igen és nem

Sokan vannak, akik még ma is úgy tartják, hogy a női nem az igent jelent, és a csajok csak azért utasítanak el néha, mert azt szeretnék, hogy küzdj értük. Még többen hiszik, hogy ilyenkor csak egy kis plusz nyomulásra/kérlelésre/zsarolásra van szükség. Biztos van az a helyzet, amikor beválnak a fenti taktikák, de kérlek, mindig abból indulj ki, hogy a nem az nem. A szex se neked, se más férfinak vagy nőnek nem jár alanyi jogon, és igazán akkor lesz jó, ha mindketten elkötelezetten vesztek részt benne. Szóval, ha a csajod nemet mond, ne kezdd ostromolni, pláne ne kelts benne bűntudatot, hanem próbáld meg elfogadni, hogy most nem. Persze ha rendszeressé és így frusztrálóvá válik az elutasítás, érdemes őszintén elbeszélgetni az okokról.

10. Add rám az óvszert!

Egy csomó tippet lehet olvasni arról, hogy adhatja rád szexisen a barátnőd az óvszert, a nők viszont a legritkább esetben gondolnak erre úgy, mint izgató előjátékra. 

11. Mindent bele

Igen, biztos, hogy neked van a legnagyobb, meg minden, és az sem igaz, hogy nem a méret a lényeg. Valamennyire igenis számít, de semmiképpen nem a hossza az, amire fel kellene vágni. Ha le szeretnéd nyűgözni a partnernődet, ne úgy láss neki, hogy annyira mélyre mész, amennyire csak lehetséges. Az örömét nem fogod fokozni, ellenben fájdalmat könnyen okozhatsz vele. Inkább diszkrétebben mozogj, ezzel nagyobb örömet szerezhetsz mindkettőtöknek, és nem mentek a szomszédság agyára sem a falrengetéssel. 

 12. Le a fejjel

Macsó dolognak hat, de igazából inkább rosszfejség, ezért ne told a barátnőd fejét oda, ahol éppen szeretnéd, hogy tevékenykedjen, legalábbis ne vedd alapnak, hogy ez neki bejön, jó? Hidd el, magától is tudja, hogy nagyjából mit szeretnél, és nem minden nő szereti, ha tárgyként kezelik. Persze megint csak: van az a helyzet – de ha meg akarod tudni, hogy a partnerednek bejön-e, inkább kérdezd meg játékon kívül, vagy élesben enyhe irányítással puhatold ki. 

13. Szerepjáték

Vannak párok, vannak nők, aki odavannak az ilyesmiért, de legalább ennyien vannak olyanok is, akik nem tudnak feloldódni a szerepben, akkor sem, ha ápolónőnek, akkor sem ha apácának öltöztek be. Ők úgy vannak vele, hogy „könyörgöm, ez szex, te meg én. Miért kellene felvenni azt a hülye fityulát?” Persze olyan is van, amikor a férfi úszná meg az efféle mókát. 

14. Kérdezősködés

Kedves tőled, hogy azt szeretnéd, hogy minden a legjobb legyen a partnerednek, de azért ne aggodalmaskodj, nem fog eltörni egy-egy rossz mozdulattól. Komolyabb manőverek előtt természetesen kérdezd meg, hogy szabad-e, jó-e úgy neki is, de nem kell mindenhez külön kérvényt benyújtani. Sok nőnek tetszik, ha nálad van az irányítás, legalábbis addig, amíg figyelsz a jelekre, és ha azt látod, nem jó, amit csinálsz, abbahagyod. 

15. Szerelemvallás

A nők sem mind széplelkek, nem mindenki ábrándozik fényes esküvőről, fehér lovon érkező lovagról, és olyan partnerről, aki szex közben szerelmet is vall, és a nevünkön szólongat. Biztos van az a szenvedélyes kibékülős szex, amikor különösen jól jön az ilyesmi, de egyébként ne erőltessük minden alkalommal. Itt sem baj, ha a szex néha megmarad „csak szexnek”. 

A fentieket persze fenntartásokkal olvasd! Az, hogy kinek mi jön be a szexben, természetesen egyedi, és biztosan találkozol olyan nővel, aki minden itt felsorolt dologért lelkesedik. Csak annyit javaslunk, hogy ne vedd készpénznek, hogy bejönnek neki ezek a dolgok, és inkább kérdezd meg egy adandó alkalommal, mit igen és mit nem, ha a ti kettősötökről van szó. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra