15 dolog, amiről azt hiszed, hogy bejön a pasiknak, pedig nem

A szex alapvetően úgy jó, ahogy van. Már ha az ember nem bonyolítja és gondolja túl a dolgokat, nem akar filmélményekből szőtt ideáloknak megfelelni, és olyasvalakivel van együtt, akihez tényleg vonzódik. Ha viszont csak a pornóból vagy a romantikus mozikból tájékozódik, könnyen elromolhat minden, mindkét fél számára.

Nők és férfiak is tudnak ám ügyetlenkedni. Romper, a Hackspirit és a Cosmopolitan gyűjtése alapján először azt mutatjuk, mik azok a dolgok, amiket a férfiak nem bírnak a szexben.

Fölösleges hangoskodás

Izgató szex közben csúnyán beszélni, és az is afrodiziákum lehet, ha az ember látja és hallja, hogy a másik tényleg élvezi a pillanatot. De nem kell túlzásba esni. Igaz, hogy a pornófilmekben gyakorlatilag folyamatos az örömittas sikoltozás és nyögdécselés, hidd el, sokan nem csak a diszkréció miatt veszik le a hangot a Pornhubról sem: ami sok, az sok.

Nem kell minden pillanatban olyan hangokat kiadni, mintha már a csúcson járna az ember, és ott sem feltétlenül kell a teátrális nagyjelenet. Persze, ha mindez természetesen jön belőled, ne tartsd magadban, de ha csak azért teszed, mert azt gondolod, a pasidnak bejön, ne erőltesd. Neki az fog tetszeni, ha tényleg feloldódsz a pillanatban, és a számodra legtermészetesebb módon mutatod meg, mennyire jól érzed magad vele. 

Cincogás

Annak is megvan varázsa, ha egy nőnek nemcsak a teste törékeny, de a hangja is olyan, hogy azonnal rohanni kell mindentől megvédeni. Vannak lányok, akik ezen felbuzdulva szex közben végig óvatoskodó, pihe-puha hangokat és diszkrét nyögdécseléseket hallatnak. Itt is az a helyzet, mint az előző pontnál: ha belülről jön, csináld nyugodtan. De ha csak azért cincogsz, mert ezt láttad a kedvenc romantikus filmedben, nyugodtan állj le. A férfiak egy jelentős részét egy idő után idegesíteni kezdi, ha úgy érzi, egy kislánnyal van együtt. Érted, ugye? Szóval a Postásy Juli stílus még okés, de ez a bájoskodás a vége felé egy cseppet sok.

Mély torok

Na igen, megint a pornó. Kedves tőled, meg minden, ha belevágsz a technika elsajátításába, de a legtöbb férfi szerint ez inkább a „szép, szép, de otthonra nem kéne” kategória. Állítólag nem könnyű jól csinálni, és amúgy is, szerencsére nem ezzel keresed a kenyered. Arról nem is beszélve, hogy kis kreativitással sok más izgalmasabb dolgot tudsz csinálni a kezed és az ajkaid segítségével. Jó, ha tudod, hogy sok férfi számára egyébként is inkább zavarba ejtőek a nagyon pornós forgatókönyvek, hiszen ezekben nekik is úgy kellene teljesíteniük, mint a filmbéli alfáknak.

Tiszta őrület

Mindjárt abbahagyjuk a felnőttfilmek szapulását, de van itt még valami, amit sokan rosszul tanulnak meg ezekből a jelenetekből. Képzeld, nem attól leszel jobb szerető, ha ötpercenként váltasz pózt, ha ide-oda ugráltok a különböző testhelyzetek között, és ha MINDENT bevállalsz: jobban jártok, ha elmélyültök egy-egy saját jelenetben, inkább a kevesebb több elvet hagyjátok érvényesülni. Semmi lepedőakrobatika meg karneváli hangulat – a legjobb, ha azt érzitek a végén: sima szex volt, de annak nagyon jó. A pózokról egyébként is csak ennyit... Ugyanígy bánj óvatosan a túlontúl romantikus jelenetekkel is. A rózsaszirmokkal telehintett ágy és az úgynevezett rafinált fehérnemű biztos tök jó, de sok férfi úgy érzi az ilyen komoly körítéstől, hogy emberfeletti teljesítményt kell nyújtania. 

Névkoptatás

A pasid örülni fog neki, ha egy spontán malac mondatban elhangzik a neve, de ha akad a lemez, és mást se hallani, mint heves „Sándor, Sándor, Sándor” felkiáltásokat, az egy idő után inkább kínos, mint izgató (különösen, ha partneredet Péternek hívják...) Szóval ezt is csak mértékkel. Mondjuk, így:

Üstökön ragadni

Na, erről meg inkább a romantikus filmek tehetnek: samponreklám férfiak inkább ott szoktak feltűnni, és az ő dús hajkoronájukba kapaszkodnak előszeretettel a naivák. Talán meglep, de a férfiak jelentős része egyáltalán nincs oda ezért. Merthogy fáj. És ugyanez igaz a hátkarmolászásra is. Ha nem ebben a speciális zsánerben utaztok, a partnered egyáltalán nem biztos, hogy örül, ha felszántod a hátát. Ha tényleg élvezed, ami történik, akkor is látszik majd rajtad, ha ezektől az őrült szenvedélyes gesztusoktól eltekintesz. 

Krumpliszsákeffektus

És most felejts el mindent, amit eddig írtunk: százszor inkább az eddigi lista, mint hogy csak fekszel, mint egy fadarab. Ha nincs kedved, ha halálosan fáradt vagy és unod az egészet, inkább ne is menj bele, mert a tessék-lássék együttlétnél nincs lehangolóbb. Ráadásul méltatlan mindkettőtökhöz: ezzel te azt üzened: mindegy, mi történik veled, a pasid meg azt érzi, hogy ezzel az erővel akár egyedül is lehetne.

Nettike

Örülünk, ha mindig a legjobb formádat szeretnéd mutatni még tartós kapcsolatban is, de a szex utáni heverészéshez hidd el, hogy nem kell tökéletes toalett. Szóval légyszi, ne szaladj el azonnal fürdeni, fésülködni, hálóinget húzni és sminket igazítani, semmi szükség nincs rá. Egy csomó nő órákat ücsörög a fodrásznál, hogy olyan hajat csináljanak neki, mintha most mászott volna ki az ágyból – hidd el, neked is jól áll a kóc és a pirospozsga.

Harapdálás, jég, méz

Megvan az a rész a Nagy durranásból, amikor Charlie Sheen egy komplett menüt lesüt Valeria Golino hasán? Ha igen, érted, mire gondolunk, amikor azt mondjuk, nem kell túlzásba vinni a tejszínhabot, a jégkockát meg a harapdálást, és gondolom, hogy azon sem lepődsz meg, ha azt mondjuk, a férfiak jelentős része inkább zavarba ejtőnek tartja az ilyen jellegű kísérletezést. A harapdálás aztán a leginkább véleményes: azért, mert valahol olvastad, hogy „megfűszerezi” az orális szexet, inkább ne csinálj ilyet addig, míg a fogadó féllel le nem egyezteted.

Lámpaoltás

Ha azért kapcsoljátok le a lámpát, hogy más érzékeitek kiélesedjenek, még jó is kisülhet a dologból, de ha csak amiatt kattintgatsz, mert nem szereted a tested, tévúton jársz. A férfi, aki le akar feküdni veled, minden valószínűség szerint kíván, és ha így van, kifejezetten beindítaná, ha meztelenül láthatna. Hacsak nem úgy történik a dolog, hogy internetes ismerkedés után egyből a vaksötét hálószobába hoppanáltatok, valószínűleg elég pontos elképzelése lesz arról, hogyan is nézhetsz ki meztelenül. Ne vedd el az örömét.

Meglepetééés!

Attól, hogy férfi az illető, még nincs benne mindenben. Lehet, hogy azt gondolod, minden kísérletezésedre vevő lesz, de ha nem szeretnél kellemetlen helyzeteket, inkább még az ágyon kívül (akár előjátékként) utalj arra, ha valamilyen szexjátékot vagy BDSM-tippet szeretnél bevezetni. Az újítás szuper, de ne sokkold le a másikat! 

Főnökasszony

Jó, ha tudod artikulálni az igényeidet, de az nem vezet jóra, ha főnökösödsz. (Ő se tegye persze.) Felnőtt férfival van dolgod, aki – bármennyire is egyedi igényeid vannak – rendelkezik némi elképzeléssel arról, mid hol van, és mit lehetne ezekkel az izgalmas dolgokkal kezdeni. Ha pedig kérned kell, csak pozitívan tedd. Az őrmester stílus, a „hagyd abba, ide tedd, ne így” utasítgatások max. a kutyaiskolában működnek, az ágyban semmi jó nem sül ki belőlük.

Találja ki?

Sem a párkapcsolat többi területén, sem a szexben nem működik az egyébként nagyon romantikus elképzelés, miszerint, ha „az igazival” vagyunk együtt, akkor szavakra sincs szükség, úgyis kitaláljuk, mire vágyik a másik. És ez fordítva is így van: ha nem szólsz arról, hogy mit szeretnél, könnyen lehet, hogy akár évekre beakad valami rossz minta, és alkalomról alkalomra jobban fog idegesíteni, hogy szegény ember megint ott és úgy dörzsölget, ahol és ahogy neked nem esik jól. Ha nem mondod, hogy nem jó, urambocsá úgy teszel, mintha még élveznéd is, ne csodálkozz.

Megjátszós

Igazi klasszikus hiba: megjátszani az orgazmust. Hát soha többet nem szeretnél jó szexet...? Sajnálod, hogy sokat fárad? Esetleg neked megy a vonatod? Unod az egészet? Egyik sem túl jó eset, szóval ha ilyen okok miatt színlelsz orgazmust, akkor baj van. Egyébként meg miért tennéd? Ha hosszabb távra tervezel, ne csinálj úgy, mintha jó lenne akkor is, ha nem. Ezzel magadat és őt is megalázod, és elvágod a fejlődés lehetőségét. 

Higiénia

A szex eleve piszkos dolog, és ez így is van jól. De hogy ápolatlan lenne? Erről nincs szó. Persze van az a helyzet, amikor egész napos szénlapátolás vagy agyagozás után esnek egymásnak az emberek, de ha van idő rákészülni, akkor azért az alapvető higiéniának a férfiak is örülnek. Ráadásul ezzel fel is állítasz egy olyan igényszintet, aminek aztán ő is meg kell hogy feleljen, így te is ápolt partnerrel lehetsz együtt.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.