18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Így szexelj a vízben, ha élvezni is akarod

A vizes szexről viszonylag sok ember fantáziál. De csak addig, amíg eljutnak a megvalósításig. A nedves közegben huncutkodás ugyanis számos buktatóval járhat. Cikkünkben rávezetünk a helyes útra, hogy megkímélhesd magad egy sor felesleges kellemetlenségtől.

Ahhoz, hogy a vízben szexelve igazi gyönyörben lehessen részed, és mentesülj az esetleges negatív következményektől, nem árthat némi előzetes felkészülés. A helyszín megválasztása éppolyan fontos, mint a higiéniai lépések betartása és a védekezés módja. A következőkben Venessa Martin szexuálterapeuta segítéségével avatunk be a lényeges tudnivalókba a Lifehacker cikke alapján.

Keress egy stabil pontot

A vízben tapasztalható súlytalanság kifejezetten frankó érzés, amikor egy lusta nyári délutánon a hátadon lebegve lubickolsz a strandon, a szexet ugyanakkor nem igazán lendíti előre. A férfi számára stabilitást igényel a behatolás, ezért a sikerhez valamilyen fogódzó, támasz szükséges. Ilyen lehet például a medence lépcsője, a jakuzzi ülőrésze vagy egy korlát, de megteszi a víz sekélyebb része is, ahol leéred a lábad és partnereddel megkapaszkodhattok a szegélyben.

Légy óvatos a gumival

A legtöbb óvszer ugyan használható a vízben, ám nem kockázatok nélkül: könnyedén lecsúszhatnak a helyükről, ráadásul a medencék tisztításához alkalmazott vegyszerek károsíthatják a felületüket, ami váratlan gyermekáldáshoz vezethet. Ennél a védekezési formánál a jakuzzizás is rossz ötlet, hiszen a forró víz szintén tönkreteheti az óvszert (a gyártók ezért sem javasolják, hogy termékeiket meleg helyeken, mondjuk a pénztárcádban tárold.) Ha nincs más alternatíva, akkor legalább szorítkozz a poliuretán gumira, mert ebben kevésbé tesz kárt a klór, mint a latexből készülő verziókban.

shutterstock 120665689

Ne feledkezz meg a síkosítóról

Síkosítani a vízben? Tudjuk, hogy furcsán hangzik, mégis elengedhetetlen. A víz nemcsak hogy nem segíti elő a behatolást, hanem éppen ellenkezőleg, alaposan megnehezítheti azt, mivel kiszáríthatja a hüvelyt. Ha csupán egy gyors menet a cél, és hajlandó vagy kiegyezni némi kényelmetlenséggel, síkosító nélkül is boldogulhatsz. Egy maratoni szexcsatánál azonban a szárazság már olyan kellemetlen lehet, hogy teljesen tönkrevághatja az élményt.

Az sem mindegy, hogy milyen terméket választasz. A víz- és olaj alapú készítményeket inkább felejtsd el. Az előbbiek feloldódhatnak a vízben, míg az utóbbiak csak komoly kihívások árán távolíthatók el a medencéből. Amit keresel, az a szilikonos síkosító.

És a higiéniáról sem

A vizes hancúrozás másik jellemző problémaforrása, hogy a légyott közben vegyszerek és baktériumok kerülhetnek az intim testrészekbe, ezzel jobb esetben irritációt, rosszabb esetben makacs fertőzéseket okozva. Megelőzés gyanánt az akció után menj el pisilni, igyál rengeteget vizet és szerezz be egy táplálékkiegészítőt, ami megvéd a húgyúti megbetegedésektől.

Vigyázz a túlhevüléssel

A jakuzzik gyakran szerepelnek a szexuális fantáziákban, kialakításuk pedig kimondottan szexbarát: az említett üléseken többféle póz kivitelezhető, arról nem is beszélve, hogy a kéj tovább fokozható a fúvókák nem rendeltetésszerű használatával. A masszázskádak azonban nem csak az óvszer szempontjából számítanak rizikós döntésnek. Tested már alapvetően is felmelegszik az együttléttől, így ha túl sokáig időzöl a forró vízben, számolnod kell a túlhevülés veszélyével. Nézd a jó oldalát: itt legalább nem hátrány, hogy gyorsan mész el. Sőt!

Passzold a tavakat és a tengert

A tengerekkel, óceánokkal az a gond, hogy a sós víz nem kompatibilis az érzékeny vaginával. A tavakkal meg az, hogy bacik tanyázhatnak bennük, melyek különféle húgyúti fertőzéseket eredményezhetnek.

Tartózkodj az análtól

Az anális szex egyik kritikus pontja a higiéniai, ezért nem a medence a legmegfelelőbb helyszín hozzá. Főleg, ha az nem a tied. Jobb elkerülni, hogy oda nem illő dolgokat hagyj hátra a cimborád medencéjében.

shutterstock 472980514

Célozd meg a kádat vagy a zuhanyzót

Ahogy az a fentiekből kitűnik, hiába csábító az ötlet, hogy pároddal egy medencében, jakuzziban, netán a tengerben essetek egymásnak, a gyakorlatban nem feltétlenül lenne annyira élvezetes, mint ahogy azt elképzeltétek. Az otthoni fürdőszobában szexelve viszont kizárhatjátok a veszélyeket, és biztonságos körülmények között lehettek együtt. Ha egy kis plusz izgalomra/kényelemre vágytok, béreljetek ki egy hotelszobát, amihez fejedelmi méretű zuhanykabin vagy kád tartozik.

Vagy érd be az előjátékkal

Az előjáték olykor még nagyobb mámort nyújt, mint az aktus, ami fokozottan érvényes a vízre. Amikor a hagyományos szex akadályokba ütközik, a kézi rásegítés, az orális örömszerzés és a (vízálló!) szexjátékok bevetése jelentheti a megoldást. A lehetőségeknek csak a fantáziáld szab határt.

Oszd meg másokkal is!
Mustra