18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Évente 100 német hal bele az extrém maszturbálásba

Vagy még többen. A maszturbálás hétköznapibb formái viszont rendkívül egészségesek.

Manapság szerencsére egyre ritkábbak azok a maszturbálással kapcsolatos tévhitek és mendemondák, amelyek többek között a vaksággal és az elmebajjal is összefüggésbe hozták az önkielégítést. Valószínűleg a nemi szerveik le- és kiesésével is egyre kevesebb szülő ijesztgeti a gyerekeit, ami szintén örömteli hír. Az IFLScience szerint persze ennek a sportágnak is megvannak azért a maga veszélyei.

Csak ésszel!

Egy német igazságügyi orvosszakértő, Dr. Herald Voss szerint vannak néhányan, akik bizony hajlamosak rá, hogy túlzásba essenek. A fojtogatással felpaprikázott önkielégítés ugyanis szépen szedi azért az áldozatait. Németországban úgy 80-100 ilyen halálesetet jegyeznek fel évente, bár mivel sok hasonló haláleset esetében a szégyenkező hozzátartozók eltakarítják a baleset nyomait, valószínűleg többen is belehalnak az élvhajhászatba.

Az élvezeteket egy kis oxigénhiánnyal feldobni vágyók nem árt, ha tudják az orvos szerint, hogy a nyaktájéki ütőér elszorítása 15 másodpercen belül eszméletvesztéshez, 5 percen belül pedig akár az ütőér (többnyire hímnemű) tulajdonosának halálához is vezethet.

Ne porszívózd le a péniszedet

Többet ér az annál. Egy jó régi, 1985-ös kutatás szerint volt, aki nem így gondolta, és olyan ügyesen serénykedett azzal a porszívóval, hogy még a makkjától is sikerült megszabadulnia. A német orvos is találkozott persze cifra esetekkel… Egy német férfi karácsonyfaizzókkal körbetekert, összeégett testére édesanyja talált rá. 

shutterstock 701519443

Minden jó, ha a vége jó

A fent említett szerencsétlen illetőkön kívül persze szinte mindenki jól jár. A nők esetében például többek között a méhnyakgyulladás, a húgyúti fertőzések, a kettes típusú cukorbetegség és az álmatlanság kialakulását is segíthet megelőzni a rendszeres és kellő lelkesedéssel párosuló maszti. A férfiaknál a prosztatarák kockázatát csökkenti az önkielégítés, a stressz, a vérnyomás és az önbecsülés szempontjából pedig nemtől függetlenül előnyös, ha időnként magával játszik valaki papás-mamást.

Oszd meg másokkal is!
Mustra