18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

6 érv a reggeli szex mellett

„Hajnalodik, kiugrom az ágyból…” Dehogy ugrom!

Valószínűleg hatnál több érv is összegyűjthető lenne, bár tény, hogy akinek hatnál több indokra van szüksége, az egy 25-ös listával sem lesz előbbre. A tökéletes, egy Gucci táskánál is dekadensebb és luxibb reggelindító hancúrozást egyébként egy 16. századi orvosi útmutató is ukázba adta azoknak, akik nem csak élvezkedni akartak reggelente, de egy gyerek gyártásán is gondolkoztak. Az 1500-as években úgy érveltek az orvosok, hogy reggelente kipihentebbek az emberek, tehát „jobban is csinálják”. Nehéz lenne belekötni. A Hello Giggles azért összeszedte még 1-2 igen meggyőző melléktermékét a reggeli szexnek. 

shutterstock 662146609

1. Valahogy meghittebb

És természetesebb. Az embernek nincs is nagyon ideje feleszmélni és már történik is. Ráadásul a vetkőzéssel se nagyon kell bíbelődni. És eleve a tetthelyen ébredsz, ami mellesleg a világ legotthonosabb helye is. Minden kéznél van és semmi sem zavar be.

2. Ellenőrizheted, hogy jó döntést hoztál-e éjszaka

Egy egyéjszakás kaland után, aminek során egy ponton az alkohol vette át az irányítást, nem árthat tisztább képet alkotni az előző éjszaka történtekről, és leellenőrizni, vajon józanul is működik-e a dolog. Illetve hogy hátha józanul működik a dolog.

3. Egy kicsit lehetsz lustább

Hisz csak az előbb ébredtél. Mindenki megértőbb ilyenkor, ráadásul szabályos kicsit rájátszani a dologra, elvégre ki olyan kegyetlen, hogy mindenféle embert próbáló pozíciókba rángat valakit, aki szemmel láthatólag félálomban van még. Odébb se kell menni, le se kell vetkőzi, akkor már maxold ki a dolgot, és legyen minden a lehető legkényelmesebb.

4. Feldobja az egész napod

Sőt, egyes kutatások szerint akár egy egész hét hangulatát meghatározhatja egy reggeli menet, egyetlen alkalom is segít ugyanis munkanapok jelentette stressz feldolgozásában. Legalábbis ha patkány vagy.

5. Edzésnek sem utolsó

Egy reggeli futáshoz hasonlóan a szex is felpörget, ráadásul kanadai kutatók szerint úgy 90-120 kalóriát is elégethet fejenként egy pár, ha egy félórás szeretkezéssel indítja a napot.

6. Dicsekedhetsz a munkahelyeden

Ha egy kolléga megkérdezi, miért vigyorogsz úgy látszólag minden ok nélkül, rávághatod, hogy azért, mert vele ellentétben te nem egy pocsék kávéval, hanem szexszel indítottad a napot.

Te szeretsz reggel szexelni?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek