Vilmos herceg a rokona: 5 dolog, amit nem tudtunk Kate Middletonról

Vilmos herceggel tulajdonképpen rokonok, és egy áttetsző ruhát viselt, amikor jövendőbelijének megakadt rajta a szeme. Fellebbentjük a leplet a királyi család legújabb, és legtöbbet emlegetett menyasszonyáról.

Meglepő, de akad néhány olyan tény, amit még nem tudtunk Vilmos herceg menyasszonyáról. A The Thread online divatmagazinban bukkantunk rájuk: az összeállításból az is kiderül, hogy a szerelmesek tulajdonképpen távoli rokonok. Íme 5 dolog, amit még nem tudtál Kate Middletonról.

1. Ő a legidősebb menyasszony a királyi család történetében

A brit király család eddigi történetében ő minden idők legidősebb menyasszonya: április 29-én 29 évesen áll az oltár elé. Leendő férjének anyja, a tragikus körülmények között meghalt Diana hercegnő például annak idején 20 évesen mondta ki a boldogító igent Károly walesi hercegnek.

2. Allergiás a lovakra

Képtelen a négylábúak közelébe menni. Ez már csak amiatt is ironikus, mert a szigetország legnagyobb lovas-családjába készül beházasodni.

3. Egy divatshow modelljeként, áttetsző ruhában hívta fel magára Vilmos figyelmét

Bár azt sokan tudják, hogy Kate és Vilmos herceg az egyetemen találkoztak (2001 szeptemberében), azt már kevesebben, hogy a lány egy divatshow modelljeként, áttetsző ruhában vonta magára igazán a herceg figyelmét (2002 márciusában). Az akkor még csak 45 dollárt kóstáló ruha a hírek szerint az esküvő után 160 ezer dollárt fog érni.

4. Vőlegényével rokoni kapcsolatban vannak

Szegről-végről rokonnak számítanak: tizenketted-unokatestvérek, ugyanis van egy közös ősük, egy XVI. században élt katona. Azért a vérfertőzéstől igencsak messze vannak.

5. A pólóval szemben inkább a teniszt részesíti előnyben

Kate – vőlegényével ellentétben – nem rajong annyira a lovaspólóért, ő a teniszre esküszik.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek