Keresik az ország kedvenc patikáját

Ha mostanában gyógyszertárban jársz, ne lepődj meg, ha a gyógyszerek és a blokk mellé egy szavazó kérdőívet is kapsz. Szeptemberben ugyanis az ország minden szegletében hazánk kedvenc patikáját keresik.

Ebben a hónapban Magyarország gyógyszertárai most a Kedvenc Patikám címért versenyezhetnek. A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége ugyanis egy pályázati felhívást tett közzé, amelyben minden gyógyszertárba látogató ember véleményére kíváncsiak. Vagyis a legjobb patika címről és a vele járó díjról a patikákban megforduló vásárlók szavazatai fognak dönteni.

Bár maga a felhívás elsősorban a patikákat látogató vásárlóközönséghez szól, de közvetett módon a gyógyszerészeket, gyógyszertári asszisztenseket is megszólítják, mivel az ő feladatuk és felelősségük a vásárlók gyógyszerész-szakmai tájékoztatása és minőségi kiszolgálása.

A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége – együttműködésben a Gyógyszerészi Gondozás Szakmai Bizottságával, és a Roche Magyarország Kft. támogatásával – azért hozta létre a Kedvenc Patikám díjat, hogy ezzel az egészséges versennyel ösztönözzék a patikákat az emberségesebb és felelősségteljesebb gyógyszerellátásra. Ez tehát nem csak a patikáknak, de végső soron nekünk, vásárlóknak is jót fog tenni.

Szavazz kedvenc patikádra!

Ha tehát van kedvenc patikád a lakó vagy munkahelyed környékén, ahova szívesen térsz be, ha gyógyszerre, speciális kozmetikumra, vagy akár csak tanácsra van szükséged, akkor szavazz te is. A szavazatodat több formában is leadhatod: megtalálod a szórólapot jó néhány újságban, kitöltheted a kérdőívet még ott helyben a patikában, de a legkényelmesebben talán a www.kedvencpatikam.hu weboldalon szavazhatsz.

  • A voksok leadásának határideje 2011. szeptember 30.
  • Az ország kedvenc patikáinak munkatársai a cím elnyerése mellett tréningen, továbbképzésen vehetnek részt, de akár értékes patika-felszerelést vagy teljes felújítást is nyerhetnek. Ha tehát nem mindegy neked, milyen felszereltségű a gyógyszertár, ahová jársz, vagy egyszerűen csak értékelni szeretnéd az ott dolgozók munkáját, nevezd be a helyet a versenyre! Szavazz te is a kedvenc patikádra például itt!
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek