Igazgyöngy Alapítvány - Toldi Tanoda

Az Igazgyöngy Alapítvány Toldi Tanoda programja egy zsáktelepülés gyermekeinek és fiataljainak életesélyeit kívánja javítani, elsősorban kompetenciafejlesztő foglalkozások biztosításával. A program egy szegregátumban a közösségbe ágyazottan valósul meg, a folyamatos disszeminációval pedig modellfejlesztést igyekszik megvalósítani.

Igazgyöngy Alapítvány
Igazgyöngy Alapítvány

Az Igazgyöngy Alapítvány Toldi Tanoda programja egy zsáktelepülés gyermekeinek és fiataljainak életesélyeit kívánja javítani, elsősorban kompetenciafejlesztő foglalkozások biztosításával. A program egy szegregátumban a közösségbe ágyazottan valósul meg, a folyamatos disszeminációval pedig modellfejlesztést igyekszünk megvalósítani.

A tanoda nem kormányzati szervezet által működtetett, helyi sajátosságokra, a gyermekek, fiatalok önkéntes részvételére és egyéni szükségleteire építő, független infrastruktúrával rendelkező közösségi színtér. A személyiségfejlődés egészét szem előtt tartó komplex szolgáltatást nyújt, melyet az oktatási rendszerben nem megfelelően elismert, a társadalmi perifériára szoruló gyermekek és fiatalok nem érhetnek el (TanodaPlatform).

Jelenleg 0-18 éves korig foglalkoznak gyerekkel: Baba-mama Klub, Ovis Klub, Iskola-előkészítő, Tanoda. A Baba-mama Klub és egy Szülői Klub keretében szülőkkel is foglalkoznak az alapítványnál.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.