Hősök Tere Alapítvány

A Hősök Tere Alapítvány munkája egy olyan világért dolgozik, ahol merünk kiállni és tenni magunkért és másokért a mindennapokban. Ahol az együttérzés társadalmi norma, és ahol az emberek a terveik megvalósítása közben is odafigyelnek másokra, és nem csak észreveszik, ha baj van, de segítenek is. Tréningjeink, a szociálpszichológiai kutatásokon alapuló tudásátadás mellett, nagy hangsúlyt fektet a saját élmények általi, mélyebb megértést adó gyakorlatokra.

Hősök Tere Alapítvány
Hősök Tere Alapítvány

A Hősök Tere Alapítvány élménytréningeket tart országszerte pedagógusok, oktatásban dolgozó szakemberek, szülők és minden érdeklődő (pl. más civil szervezetek) számára. A tréningjeiken, a szociálpszichológiai kutatásokon alapuló tudásátadás mellett, nagy hangsúlyt fektetnek a saját élmények általi, mélyebb megértést adó gyakorlatokra. Felsőtagozatos gyermekek, középiskolások számára workshopokat tartanak, így hozzájuk közvetlenül jutnak el üzeneteik.

Ezen kívül online akciókat, kampányokat, offline rendezvényeket és konferenciákat is szerveznek, melyek által szélesebb társadalmi réteghez jutnak el. Tréningjeikhez és workshopjaikhoz kapcsolódóan rendszeresen megszervezik a 30 napos kihívásukat, mely a szemléletformáló hatása által saját élményeken keresztül, észrevétlenül, de maradandóan építi be a Hősök Tere képzéseken elsajátított tudásanyagot a résztvevők mindennapjaiba.

Oszd meg másokkal is!
Mustra