HiperSuli

A HiperSuli projekt iskolákat fog össze és támogatja a digitális újításra nyitott pedagógusok munkáját, tanári közösséget épít, azzal a céllal, hogy segítse a digitális oktatást Magyarországon. Képzéseket tartanak tanárok, szülők számára, illetve iskolai kitelepülések alkalmával Telenoros önkéntesek oktatnak diákokat tudatos Internet használatra. TudatosNet online kvízük, Podcast-juk és YouTube csatornájuk szólít meg szülőket, tanárokat és diákokat egyaránt.

HiperSuli
HiperSuli

A HiperSuli program célja a digitális oktatás segítése Magyarországon. 5 év tapasztalata, szakmai segítség, tudatos Internethasználat, 4G internet, szakmai továbbképzések, amikkel a pedagógusok és szülők munkáját segítik.

A digitális oktatás előszobája az Internet tudatos használata. Képzéseket tartanak tanárok, szülők számára, illetve iskolai kitelepülések alkalmával Telenoros önkéntesek oktatnak diákokat tudatos Internet használatra. Tavaly óta elkészült a TudatosNet online kvízük is, amiben mindenki felmérheti tudását és tanulhat.

Podcast és YouTube csatornát is indítottunk, hogy minél több felületen meg tudjuk szólítani a szülőket, tanárokat és diákokat.

Oszd meg másokkal is!
Mustra