DIOO – Digitális Okosjáték Óvodásoknak

A Digitális Okosjáték Óvodásoknak (DIOO) felméri az óvodások iskolaérettségét és játékos formában készíti fel őket az általános iskolára, valamint ellenőrzött formában tágítja ki a digitális írástudás képességüket. A pedagógusok már kiértékelt statisztikák alapján, grafikonokon keresztül követhetik a saját munkájukat és a gyermekek fejlődési ívét.

Digitális Okosjáték Óvodásoknak
Digitális Okosjáték Óvodásoknak

A Digitális Okosjáték Óvodásoknak segíti a jövő nemzedékének fejlődését, személyre szabottan és egyénileg fejleszti az óvodásokat, mindeközben támogatja és élményt nyújt a gyereknek, szülőknek és pedagógusoknak egyaránt.

Óvodapedagógusok által meghatározott, 16 képességterületre koncentráló fejlesztő játékokat játszhatnak a gyermekek. A pedagógusok már kiértékelt statisztikák alapján, grafikonokon keresztül követhetik a saját munkájukat és a gyermekek fejlődési ívét. A szülők egy egzakt, független szereplőtől (a DIOO statisztikáiból) értesülhetnek a gyermekük képességeiről, annak pozitív változásairól.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.