BOOKR Kids

Olvasási idő kb. 1 perc

A BOOKR Kids célja, hogy a gyerekek okoseszköz-használatra fordított idejét értékes és érdekes tartalommal töltse meg. Technológiáját empirikus kutatási eredményekre támaszkodva fejleszti, hidat épít a könyvek és a digitális világ között. Mivel a tudásalapú társadalomban csak az lehet sikeres, aki értő olvasásra képes, a cég elsődleges feladatának tekinti a gyerekek értő olvasóvá válásának segítését, mely utat nyit számukra minden létező további tudás megszerzéséhez.

BOOKR Kids
BOOKR Kids

A BOOKR Kids Mesetár egy kifejezetten családok számára fejlesztett, otthoni meseolvasást támogató applikáció a 2-12 éves korosztály számára. A benne található több mint 400 digitális interaktív olvasmány - mese, vers, mondóka - célja az irodalmi érzékenység kialakítása és a fiatal generáció olvasóvá nevelése.

A BOOKR Suli egy intézmények számára fejlesztett pedagógiai módszertani csomag, amely az 1-6. osztályos gyerekek szövegértési, valamint digitális kompetenciáját fejleszti. A Nemzeti Alaptanterv ajánlása alapján kiválasztott olvasmányokhoz különböző nehézségű szövegértést fejlesztő feladatok tartoznak, továbbá minden könyv elérhető szótagolt és diszlexia-barát verzióban is.

A BOOKR Class egy audiovizuális könyvtár, melynek polcain hat különböző nyelvi szintre besorolt angol nyelvű olvasmányok, készségfejlesztő feladatok és digitális tanulókártyák találhatók, amelyekhez az alapot Közös Európai Referenciakeret adja. Az alkalmazás 2020 márciusától a tankönyvi nyilvántartásban szerepel.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek