Karácsonyi Gyermekgála az Operaházban

Immár hagyomány, hogy az MKB Bank ezerkétszáz hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyermeket hív meg vidéki településekről, a fővárosból és a határon túlról a budapesti Operaházba, ahol a résztvevők megvendégelésével és sok-sok ajándékkal teremt meghitt, karácsonyi hangulatot. Az idén a rendezvényen az árvíz sújtotta településekről, illetve a vörösiszap-károsult térségből is vendégül látnak rászoruló gyermekeket.

Tizennegyedik alkalommal szervezi meg közösMKB Karácsonyi Gyermekgáláját a Magyar Állami Operaházban a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) és az MKB Bank. Az eseményen Csajkovszkij ünnepi hangulatot idéző „Diótörő” című mesebalettje szórakoztatja a meghívott vendégeket.

Az MKB Bank és az NGYSZ közös célja, hogy a rászoruló gyermekeket, fiatalokat felkarolja, segítse, és egyebek mellett a közös karácsonyi programmal tegye felejthetetlenné a karácsonyt a nélkülözők számára is. A bank és a Szolgálat együttműködésének kulcseleme a tizenhárom éve közösen működtetett MKB Ösztöndíjprogram, amelynek keretein belül 100 kitűnő képességű, de rossz anyagi körülmények között élő diák kap segítséget tanulmányai folytatásához.

Időpont: 2010. december 19. (vasárnap), 11 óra

Helyszín: Magyar Állami Operaház

Oszd meg másokkal is!
Mustra