KPMG Felelős Társadalomért Pályázat, 2010

Hátrányos helyzetű gyermekek oktatásával foglalkozó közhasznú és kiemelten közhasznú civil szervezetek jelentkezhetnek a KPMG 2010-es pályázatára. Előnyt élveznek a szociálisan hátrányos helyzetű gyermekek oktatásával, nevelésével, fejlesztésével foglalkozó szervezetek.

A KPMG Hungária Kft. 2010-ben is meghirdeti pályázati programját, együttműködési lehetőséget kínálva civil szervezetek részére.

A KPMG olyan oktatási, fejlesztési, nevelési projekteket kíván támogatni, melyek célcsoportjukat, illetve tevékenységüket illetően a feltételeknek megfelelnek, illetve 2010. szeptember 30-ig valamely más pályázaton támogatást nyertek, de további támogatásra van szükség az önrész, illetve önerő finanszírozásához. A támogatás fő elemei:

• Adományozás
• Pro bono szolgáltatás – a KPMG
szakmai szolgáltatást nyújt anyagi
ellenszolgáltatás nélkül
• Önkéntes munka, önkéntes akciók,
akciónapok szervezése

A KPMG 2009 augusztusában írt ki először hasonló pályázatot. A 24 pályázó szervezet közül – a Kurt Lewin Alapítvány segítségével – négyet választottak ki együttműködésre, a Játszoda négy intézményét, a szolnoki KamaszTanyát, a Messzehangzó Tábor Alapítványt és a Budapesti Korai Fejlesztő Központ.

A pályázat beadási határideje: 2010. szeptember 10.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek