A rostoknak és a fehérjének köszönhetően a közkedvelt növény támogatja a fogyást, továbbá jót tesz a szívünknek is.
A napjainkban főleg ropogtatnivalóként fogyasztott csemege más egészségügyi előnyei mellett csökkentheti a szívbetegségek kockázatát is.
Tippeket kaptunk arra nézvést, hogyan döntsük el, jó minőségű-e a fagylalt, amelyet választanánk.
A pisztácia tápláló, megóv több betegségtől, segít az egészség megőrzésében és rendkívül ízletes is.
Ha egészséges nassolnivalóra vágyunk, az olajos magvak közül bátran válogathatunk. Ebbe a csoportba tartozik a pisztácia is. Mutatjuk, miért is jó!
Jótékony hatásai széles körűek, és a tápértékben, valamint a bioaktív vegyületek gazdagságában gyökereznek. És akár saláták tetején is finom.
Egy magyar receptúrájú pisztácia fagyiköltemény megolvasztotta a világverseny zsűrijének szívét, és ezüstérmes lett.
A csokiöntet tetejére pedig ne sajnálj egy adag sós pisztáciát – a különleges aromával még jobban kiemelkednek majd az édes ízek.
Akár egy reggeli bruch része is lehet ez az elegáns reggeli saláta, ami tökéletes hétvégére, amikor egy kicsit több időd van összedobni reggelire valami igazán különlegeset.
Van valami különösebb indoka, hogy el kell szenvedni a pucolásával járó macerát?
A történelemben rengeteg furcsa uralkodó volt, de egyik sem tett annyira felháborító dolgokat, mint az egyik makedón király.
Mutatjuk, hogy az ajánlások szerint hány fok lenne valójában az ideális.