OFFLINE

Paradicsomos salsa-teszt: pont, mint a moziban!

Tuna Judit 2016. február 22., hétfő 09:58

Szereti a „mozis” piros salsát amit a nachoshoz adnak? Jó, mert most megmutatjuk, hogy melyik az az előrecsomagolt változata, amelyik legjobban hasonlít rá ízben. A mostani kóstolón összesen 7 termék kapott helyet; leginkább a kevésbé csípős szószokat szerettük volna megkóstolni, de akadt olyan élelmiszerbolt, ahol saját márkásból csak csípős volt, így két csípős is bekerült a kóstolóba.

Egyébként a legtöbb salsa csípett valamennyire, és ez teljesen normális is, hiszen a legtöbb medium, azaz enyhén csípős volt. És mivel volt olyan medium termék, amelyik pont annyira csípett, mint a ez elvileg erősek, nem is különítettük el a két változatot. A pontozásnál a csípősség nem kapott pontot, csak az íz. 

Az elérhető maximális pontszám 35 volt, a nyertes 31-et szerzett, ami nagyon szép teljesítmény. Úgy tűnik, nagyon egy ízre vannak beállva az ízlelőbimbóink, az utólag megvizsgált összetevőlista alapján a magyaros, kissé ketchupos termékek taroltak. 

A szószokat nem tudományos alapon teszteltük, így az összetevők sem számítottak a pontozásnál, ezeket csak a kiértékelésnél néztük meg. Ha ön összetevő alapján választja meg, hogy mit vásárol, megértjük, de nyilván az íz is komoly szempont. De melyik fontosabb?

Ön mi szerint választ terméket?

  • 38
    Kizárólag összetevő alapján.
  • 220
    Csak az íz a fontos!
  • 622
    Legyenek jók az összetevők és legyen jó az íze is.
Távolról sincs vége, olvasson még »

Képzelje, a nem látókat is érdekli a saját öltözködésük

Farkas Edina Lina 2016. február 21., vasárnap 17:24

Az, hogy a divat egyre több társadalom érzékenyítő projektet hív életre, nem újkeletű jelenség: sosem csak csendes szemlélő volt, mindig együtt lélegzett az adott kor társadalmi történéseivel, és nem ritkán reflektált szőnyeg alá söpört, vagy épp nagyon is aktuális problémakörökre. Ez a tendencia a 2010-es években egyértelműen a szépség diverzitása felé fordult, utat nyitva a sérült emberek előtt.

Szerencsére a társadalom elfogadókészségét célzó törekvések itthon is egyre több alkalommal hallatnak magukról, legutóbb a hazai Joy magazin tett egy határozott előrelépést azzal, hogy Down- szindrómás modellt szerepeltetett egyik divatanyagában, most pedig a divatszakma különböző szegmenseiből fogtak össze a szakemberek, hogy egyértelművé tegyék: a divat szeretete, az önálló stílus iránti igény nem a látás függvénye.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Felejtse el Rihannát, mutatjuk a legújabb stílusikont!

aa 2016. február 21., vasárnap 11:56

Máris Rihanna utódjaként emlegetik a pop- és divatszakmában a dél-koreai énekesnőt, Chaelin Lee-t aka CL-t, akire vagány és kísérletező stílusa miatt hamar felfigyeltek a kreatívtervezők és gyakran felbukkan az olyan innovatív, fiatalokat megcélzó márkák bemutatóinak az első sorában, mint az Alexander Wang, a Jeremy Scott, a szájpeckes Hood By Air, a pasivonalban utazó Nasir Mazhar, Astrid Andersen és Sam MC, de már olyan felsőkategóriás divatházak is lecsaptak a 24 éves énekesnőre, mint a francia Chanel vagy a Dior.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ragasszon szőrt a körmeire, ha menő akar lenni

Menő/Ciki

Edicsek 2016. február 21., vasárnap 08:42

A Distractify szerint a jövőben a szőrös körmökkel kell járni, ha szeretné követni a divatot. Úgy tűnik, hogy a szilánkos köröm már a múlté, sőt a különleges lakkokat is elfelejtheti, ugyanis jönnek a szőrös körmök. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
1222 szavazat 614 szavazat

Rorschach-mintás tesizsák: menő vagy ciki?

Menő/Ciki

mzd 2016. február 20., szombat 11:31

Nemrég futottunk bele a TheGardenStudióban is kapható, frappánsan Táska névre hallgató márka kiegészítőibe – közülük pedig leginkább a lent is látható, Rorschach nevével futó darab ragadta meg a figyelmünket. Mivel tudjuk, hogy a pszichiáter nevével fémjelzett minták publikussá tétele több szempontból is aggályos, ezért megkérdeztünk egy szakértőt is. Tőle megtudtuk, hogy a táskán található minta csak tematikájában hasonlít az említett tesztekre, viszont egyiknek sem tökéletes másolata.

A Menő-Ciki sáv viszont nem a fentiek miatt került a poszt aljára: inkább azzal kapcsolatban várjuk a véleményüket, hogy önnek megérne-e 27.900 forintot egy bőrből készült tesizsák – amit, valljuk be, több szempont miatt sem az edzőcucc cipeléséhez találtak ki elsősorban (főleg, hogy mosni sem lehet a leírás szerint). Ha önt nem tántorítja az, hogy majdnem 3 tízezrest ott kell hagynia ezért a táskáért, nyomjon a MENŐ gombra, ha viszont értetlenül ül a monitor előtt, bökjön a CIKI-re!

809 szavazat 900 szavazat

Menő lesz vizespalackkal pózolni a divathéten

aa 2016. február 20., szombat 10:26

Idén sem maradunk fura kiegészítők nélkül, most várhatóan egy vizespalack lesz a hollywoodi hírességek és a divathetek látogatóinak kedvence az előttünk álló pár hónapban.

Az ausztrál Memebottle által piacra dobott termék egyébként hihetetlen gyorsasággal robbant be a köztudatba: még emlékezhetnek arra, amikor a márka alapítói, Jesse Leeworthy, Victoria Mornington és Jonathan Byrt másfél évvel ezelőtt a Kickstarteren kalapozták össze az induláshoz szükséges 3,5 millió forintot, majd dobták piacra a levélpapír szabványméretezésű, Letter, A5 és A6 fantázianéven futó palackjaikat, melyek akár egy kisebb borítéktáskába vagy zsebbe is besuvaszthatóak, de az Instagram képeket elnézve kézben kell őket cipelni, hogy igazán menők legyünk.

Nagy hangsúlyt fektettek a trendi kampányképekre is.
Nagy hangsúlyt fektettek a trendi kampányképekre is.
Fotó: memobottle.com
Távolról sincs vége, olvasson még »

Hogyan vehet faforgácsot parmezánárban?

bb 2016. február 20., szombat 10:23

Kétszer is érdemes meggondolni, hogy milyen típusú parmezánnal hintjük meg a tésztánkat az amerikai gyógyszer és élelmiszer ellenőrző hatóság (FDA, Food and Drug Administration) legújabb jelentése szerint.

Vizsgálatukból az derült ki, hogy az eddig 100 százalékosnak gondolt parmezánok esetében is előfordulhat, hogy fát tartalmaznak, de aggodalomra ad okot az is, hogy olyan márkákat is találtak, melyek egyáltalán nem tartalmaztak sajtot vagy más, olcsóbb sajtokkal keverték be az aranyáron lévő parmezánt. – hívja fel a figyelmet a brit és amerikai sajtó az FDA által bekért és lebuktatott parmezánokra.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Két új érdekes üzlet nyílt a héten

nemoszi 2016. február 19., péntek 13:47

Ritkaság, hogy egy héten kapásból két érdekes üzlet is nyíljon Pesten, most ez történt: a Facebookon egy ideje már tevékeny Judas beköltözött a Madách térre, a december óta készülődő Konfekció pedig a Rákóczi tér mögötti Víg utcában várja a vevőket.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Pénteki süti: tejfölös almatorta

Piszke 2016. február 19., péntek 11:23

A tél végén már kevésbé népszerű az alma, valahogy mindig marad pár szomorkodó szem az aktuális bevásárlásból, amit minden családtag csak kerülget: ilyenkor kell bevetni valamilyen almás süteményt. Ez a torta, bár két részletben sül, igazán egyszerű: elkeverjük a tészta hozzávalóit, almaréteg, egy kis sütés, majd jönnek a tejfölös réteg hozzávalói, és egy órán belül már nekiülhetünk a finom langyos, citromos-vaníliás-tejfölös almás piskótának.

DSC 0081

Egyéb almás receptjeink között itt keresgélhet, itt van például az öt generáció óta öröklődő tökéletes almás pite, a franciás kedvenc Tarte Tatin recept, mindjárt két változatban is, a hagyományos mellett Steiner Kristóf jóvoltából egy vegán is, ha pedig valami nem klasszikus almásat próbálna ki, akkor itt ez a lisztmentes almás-mogyorós szelet. .

Távolról sincs vége, olvasson még »

Séfsapkák és ősmagyarok között Széll lett a király

etelka 2016. február 19., péntek 10:13

Hat séf, 5 óra 35 perc, könnyek, veríték és drámai harc az idővel. Ezek várták azokat, akik ellátogattak a Hungexpora, ahol ugyanakkor egyébként a FeHoVa nevű, Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek nagyszabású találkozója is zajlott, így vadászsapkás, terepmintás nadrágos férfiakon, illetve kutyákat rángató hisztérikus gazdikon (merthogy, kutyakiállítás is van) kellett keresztülverekednie magát annak, aki meg akarta nézni a versenyt. Gondolták volna, hogy ennyi fegyver- és pergetőrajongó van az országban? Én biztos nem, de a tömeg már reggel óriási volt.

Feleannyiból is lehet ám David Beckham

mzd 2016. február 19., péntek 09:08

Eléggé minimalista kollekciót "álmodott meg" David Beckham a H&M-nek: a svéd üzlet polcain már megtalálhatóak az otthoni lustálkodásra szánt, főleg bézs, fekete és szürke színű ruhadarabok. Akkora brékinget én nem igazán láttam, amikor megláttan a focista nevével fémjelzett ruhákat és mivel az üzletben már régóta kapni azokhoz hasonlókat, így kíváncsiságból megnéztem, mennyit spórolhat azon, ha a stílus tetszik, de le tud mondani a David Beckham címkékről. Spoiler: 50%-ot!

Távolról sincs vége, olvasson még »

A hajfestéktől a szemszíne is megváltozik

mzd 2016. február 18., csütörtök 20:58

Mindig mosolyogva nézem a drogériákban a hajfestékek csomagolását: van, hogy egy nő ugyanazon fotója öt-hat dobozon is szerepel - természetesen, mindegyiken az árnyalatnak megfelelő Photoshop-utómunkával. Szintén a képszerkesztő programra bízta magát a Schwarzkopf egyik munkatársa is, amikor megalkotta az alábbi fotót - amivel egyébként a márka az egyik barna színű festékének hatását szerette volna bemutatni. Csakhogy a retusálás annyira jól sikerült, hogy a szemből nemcsak jóval nagyobb lett, de a színe is megváltozott zöldről kékre.

Természetesen ezt az oldal követői is észre-, illetve szóvá tették, válaszul pedig a márka próbált valami frappánsat írni (és az ilyenkor kötelező kacsintós szmájlit is bevetni), de sajnos minket nem győzött meg arról, hogy miért is történt ez az egész - és legfőképp mire jó.

A kép jobb oldalára egyébként erről a fotóról montírozták át a lányt - egészen pontosan csak az arcát, ugyanis a haj nem stimmel a két portrén. 

Fokozd a természetes szépséget az #IGORA Nude árnyalatokkal: adj egy intenzív barna hajszínt vendégednek, amit kombinálj...

Posted by Schwarzkopf Professional on Wednesday, 17 February 2016

Ilyen könnyen öltözhet egyetlen színbe

Dívány 2016. február 18., csütörtök 13:31

Nemrég megmutattuk, hogy újabban mennyire menő a monokróm, azaz az olyan szettek viselése, melyek egyetlen színből állnak, esetleg egy alapszín különböző árnyalataiból. 

Mivel ennek a trendnek a követése baromi egyszerűnek tűnik, körülnéztünk, mennyibe kerülne, ha holnaptól egyetlen színben szeretnénk pompázni: jó hír, hogy egyelőre a leárazott holmik közül is össze lehet szedni egy-egy talpig khaki, bordó vagy famerkék szettet, rossz, hogy ha a tavasszal igazán menő púderszínbe borulna, arra még az egyébként olcsó H&M-ben is 40 ezret kell szánnia. Összeállítások és tapasztalatok a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Drasztikus hosszúságú szempillák olcsón, házilag

Becca 2016. február 18., csütörtök 11:52

Az egyre híresebb, közel 12 milló Instagram követővel bíró, Dubajban élő divatblogger, Huda Kattan sajátos technikát fejlesztett ki, hogy dúsabbá, hosszabbá tegye szempilláit és ezt a trükköt meg is osztotta követőivel. Kattan gyakran készít sminktrükkös videókat, és ugyan nem állítjuk, hogy ez a vattapamacsos ügyeskedés tökéletes megoldás, de nyilván mi is ki fogjuk próbálni. Az egészhez nincs másra szüksége, mint egy sima szempillaspirálra (további jó eredmény eléréséhez egy átlátszóra is), közönséges vattapamacsra és egy „spooley”-ra, ami tulajdonképp nem más, mint  egy szemöldök kefe, ami erősen hasonlít a szempillaspirál szőrös fejéhez. (Ezzel formázható és festhető is a szemöldök, vagy akár az összeragadt szempillákat is remekül szét lehet vele választani, bármelyik drogériában beszerezhető.) 

A trükk egyszerű: először fel kell vinni a szempillákra az átlátszó spirált, meg kell várni, amíg megszárad, utána jöhet a sima fekete (színes) ugyanezzel a metódussal. És ezután jön a trükk: szét kell bontani a vattát és finoman bele kell forgatni a szemöldökkefét, hogy csak egész kevés vattát szedjen fel. Ezután végig kell húzni a szempillákon, majd jöhet az utolsó adag spirálréteg. Ha esetleg úgy találja, hogy ettől még mindig nem elég bizarr hosszúságúak szempillái, akkor ismételje meg újra a vattás ecsetezést, majd a festést. 

Az eredmény tényleg zseniális és igen, bőven természetellenes is. Azt nem tudjuk, hogy mennyire tartós a vatta a szempillán és talán veszélyes is lehet ez a módszer, mert ha a festékes vattaszálak bekerülnek a szembe, az nemcsak kellemetlen tud lenni, de ronda kötőhártyagyulladás is lehet a vége. De megígérjük, hogy kipróbáljuk a módszert, és illusztrálni is fogjuk, hogy mi mire jutottunk vele. 

Öltözzön egyszínű ruhákba, sikere lesz!

bb 2016. február 17., szerda 14:20

Felesleges keverni a színeket, hiszen szezontól függetlenül töretlenül népszerű a pofonegyszerűen elsajátítható monokróm öltözködés, amit valahol meg tudunk érteni, mivel minimális, de inkább semmilyen erőfeszítést nem igényel ezeknek a szetteknek az összeállítása, melynek a lényege, hogy csupán egyetlen színt vagy azok árnyalatait kell kihúznunk a szekrényből.

A galériára kattintva megnézheti, hogy hogyan hordják a monokróm trendet a hírességek, a hajtás után pedig mutatunk pár instagramos példát arra, hogy mennyire nehéz mellényúlni ezzel a trükkkel, ha már megtaláltuk a hozzánk legközelebb álló színt.

Távolról sincs vége, olvasson még »

9+1 elronthatatlan recept leveles tésztából

Katucikonyha 2016. február 17., szerda 11:33

Ha gyorsan kell összedobni valami édes vagy sós vendégvárót, esetleg csak néhány hozzávaló árválkodik a hűtőben, amiből vacsorát kellene varázsolni, akkor elég előkapni egy csomag leveles tésztát, a siker garantált.

Az alábbiakban adunk néhány ötletet, amit érdemes mindenképp kipróbálnia. Vállalkozó szelleműeknek megmutatjuk a tészta elkészítésének trükkjeit is! 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ellepték a boltokat a magasított szárú cipők

mzd 2016. február 17., szerda 10:22

Pár napja megmutattuk önöknek, hogy milyen ruhákat kapnak a férfiak tavaszra az üzletekben. Most úgy döntöttem, megnézem, milyen lábbelit vehet az, aki cipőboltok helyett az elvileg trendkövető fast fashion boltokból szerezné be a lábbelijét. Örülhet, aki szereti a sportos fazont, és még inkább boldog lesz az, aki a magasított szárért rajong. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Heti kedvenc: fodros is, kék is, divatos is

moana 2016. február 17., szerda 08:22

Ha nem szereti a pincérnős fehér ingeket, akkor is rengeteg lehetősége van még, de ha ezek sem játszanak, akkor tegyen egy próbát e heti kedvencünkkel. A hajtás után pedig adunk pár ötletet, hogyan is hordhatja. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

A közös főzés növeli az önbizalmat

ermiz 2016. február 16., kedd 21:34

Az Ikea időről-időre felméréseket végez, melyekben nem meglepő módon azt vizsgálják, hogyan élnek az emberek, mit csinálnak otthon, mit jelent a kényelem számukra. Az „Otthoni élet” kutatássorozatának második részében a konyha áll a fókuszban: azt vizsgáltuk, mi jellemzi az emberek viselkedését a konyhában, hogyan hat rájuk a főzés, hogyan és kivel esznek általában.

shutterstock 361225874

A kutatás alapját nyolc ország egy-egy nagyvárosában felmért adatok szolgáltatták. (Berlin, London, Moszkva, Mumbai, New York, Párizs, Sanghaj és Stockholm). Itt 8527 embert kérdeztek meg, majd egy hónapra rá még 3 várost vontak be a felmérésbe ( Koppenhága, Zürich és Sydney). Így végül 11729 ember részletezte mi történik velük a konyhában.

Ez alapján a legtöbbet a skandinávok főznek, Stockholm és Koppenhága lakóinak bő fele naponta, a legkevesebbet pedig Zürichben állnak a tűzhely mellett a népek, itt a válaszolók negyede sem főz minden nap. Ha azt nézzük, hol hányan élnek rendszeresen főzőcskéző emberek (vagyis olyanok, akik minden nap, minden másnap, vagy hetente néhány alkalommal főznek), akkor a két északi város mellé felzárkózik még New York is, mindhárom helyen 87 százalék választotta a fenti három opció valamelyikét. A nagyvárosok közül egyébként határozottan csak Zürich lóg ki, itt csak az emberek 47 százaléka megy be a konyhába heti többször, mindenhol máshol 76 és 87 százalék közé esik a rendszeresen főzők aránya. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

StyleCouch: hol találok nem pincérnős fehér inget?

mzd 2016. február 16., kedd 18:44

style couch.png
Fotó: Dívány

Sorban érkeznek a StyleCouch-os megkeresések (amit egyébként nagyon köszönünk), most Zsófi levelére válaszolunk. „Segítsetek: hol tudok normál áron (~10 ezer forint) vásárolni fehér inget? Nehezítés: nem a sima pincérnő fazonra gondolok, hanem olyanra, amiben van egy kis csavar, és amit bármihez veszek fel, elegánssá teszi a szettemet. Ritkán a Zarában fogok ki ilyet, régen a Peek and Cloppenburgban, de már régóta nem találom sehol a kedvenc ruhadarabomat" – így szól a kérés, ha kíváncsi a válaszunkra, olvasson tovább!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nézze meg a Grammy legjobban öltözött nőit!

nemoszi 2016. február 16., kedd 14:21

A hétfő este tartott 58. Grammy-díjátadó a győztesek, Lemmy és Bowie mellett természetesen a szép ruhákról is szólt: mi most utóbbiakkal fogunk foglalkozni.

Taylor Swift hozta szokásos formáját és úgy öltözött fel, mint mindig: azaz felvett egy csőtopot meg egy magas derekú szoknyát – csak ez most nem egy fast fashion szett, hanem egy Atelier Versace ruha. Lady Gaga is hozta a formáját, de most sokkal kevésbé volt extrém, mint általában: Marc Jacobs ruhájával, sminkjével és frizurájával is a nemrég elhunyt David Bowie előtt tisztelgett. Florence Welch bemutatta, hogy lehet szépen viselni a sokat szapult Alessandro Michele-féle, retro hangulatú Gucci ruhákat: mondjuk lehet, hogy a pasztellrózsaszín hálóruhaszerűsg csak neki áll jól, nem lehet véletlen, hogy más nem próbálkozott a Guccival a díjátadón.

Mi szerettük még Kacey Musgraves énekesnő Armani Privé estélyijét, de Adele fekete Givenchy ruhája és Zendaya nadrágkosztümje is előnyösen mutatott a vörösszőnyegen. Bella Hadid és Alessandra Ambrosio erősen kivágott ruháinál csak Chiara rongyát szerettük kevésbé: a jól öltözött hírességek mellett talál három olyan celebnőt is a galériában, akiknek szerintünk most nem jött össze a díjátadós szerelés!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Adidas az Instagramon: Viszlát, homofóbok!

mzd 2016. február 16., kedd 10:19

A Valentin-nap nemcsak a szerelmesek számára fontos: sok márka meglovagolja az ünnepet – legyen szó különleges akciókról vagy éppen csak egy frappáns fotóról. Az Adidas az utóbbival élt néhány nappal ezelőtt, amikor az alábbi, lábakat ábrázoló fotót posztolta Instagramra: 

The love you take is equal to the love you make.

adidas (@adidas) által közzétett fénykép,

Hogy mi volt ezzel a gyűlölködők baja? Hát az, hogy a képen két női láb látható az alábbi felirat mellett: "The love you take is equal to the love you make" (A szerelem, amit elfogadsz, egyenlő azzal, amit nyújtasz) Bár a legtöbben egyáltalán nem akadtak ki, nem volt ezzel mindenki így. Az egyik kommentelő például megjegyezte, hogy szégyellje magát az Adidas és ő inkább átpártol a Nike-hoz, egy másik szerint pedig ez a nap a fiú-lány párokról szól, nem pedig a leszbikusokról. Szerencsére a márka résen volt és válaszolt is nekik: előbbinek egy csókos szájjal és egy integető kézzel intett búcsút, utóbbit pedig kioktatták, hogy ez a nap bizony a szerelemről szól.

Caitlyn vagy Kendall Jenneren jobb a kutyarágta szett?

mzd 2016. február 15., hétfő 18:03

Pár napja megírtuk, hogy mindenkiből hülyét csinálna Kanye West legújabb kollekciójával - de nem gondoltuk volna, hogy ez leginkább Caitlyn és Kendall Jennerre lesz igaz. Történt ugyanis, hogy a celebtervező a bemutató napján az egész Kardashian-csordát a saját gönceibe bújtatta és akarva vagy akaratlanul, de az apa-lánya párosra ugyanaz került.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Az idei BAFTA 10 legjobb szettje

mzd 2016. február 15., hétfő 16:39

Idén is megrendezték a British Academy Film Awards-ot (BAFTA-t), mi pedig tavalyhoz hasonlóan most is megmutatjuk a (szerintünk) legjobb 10 szettet. Julianne Moore egy fekete köpenyben érkezett az estére, ami alatt egy monokróm Armani-ruha rejtőzött. Szerződés révén nem meglepő, hogy Alicia Vikander a Louis Vuittontól kapott egy estélyit - az viszont annál is inkább, hogy a bőrből készült darab 15 kilogrammot nyomott. 

Kate Winslet a Steve Jobs-filmben nyújtott alakításáért elnyerte a legjobb mellékszereplő díját, és bár ruhája elég megosztó lesz, nekünk nagyon bejön a fekete Antonio Berardi-ruha és a hozzá viselt Jimmy Choo táska, illetve cipő is. Cate Blanchett Alexander McQueen-estélyije is gyönyörű volt (igaz, a felsőrésze jobban bejött nekünk, mint a szoknya), de Dakota Johnson Diorját és Rooney Mara Givenchy-jét is bármikor elfogadnánk. Ha kíváncsi arra, ki mit vett fel, nézze meg a galériában!

Ki volt a Story-gála legjobban öltözöttje?

nemoszi 2016. február 15., hétfő 11:39

A 2015-ös, flitterben és vörösben úszó Story gálás szerelések után úgy tűnik, a magyar celebnők kicsit visszavettek és a legtöbben a tuti befutó fekete, fehér és krémszínű estélyik közül válogattak. Egyik nagy kedvencünk a 2016-os eseményen Görög Zita volt, aki csipkés betétekkel díszített Sármán Nóra koktélruhában gálázott, de Madár Vera különleges Merő Péter, MERO & EDINAS 'Modularity' kollekcióból való ruhája is üdítő különlegesség volt a magyar celebszcénában, ahol a csillogó szaténon, közönséges slicceléseken és flitteres csipkézésen sajnos ritkán látnak túl. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 ... 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 ... 438

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés