Aranyérmet ért a Vál-Völgye Pékség vadkovászos burgonyás kenyere, vadkovászos sokmagvas tönkölykenyere és kakaós kalácsa pedig ezüstérmet kapott a Linzben tartott 21. Nemzetközi Kenyérversenyen, ahol nagy sikert arattak a hazai kakaós csigák is – számolt be Az Üzlet.
Az Osztrák Pékszövetség által megrendezett nemzetközi verseny zsűrijét a legrangosabb gasztronómiai szakemberek alkották, akik a nevezőket nem ismerték, és csak az íz alapján hoztak ítéletet. Így választották a legjobbak közé a magyar termékeket.
A magyar pékség titka, hogy csakis prémiumminőségű, egészséges és autentikus alapanyagokkal dolgoznak, és kizárólag fagyasztással tartósítanak. A pékség többnyire hazai négy- és ötcsillagos szállodáknak szállít, de tervezik, hogy a nemzetközi piacon is megjelennek.
Nem ez az első nemzetközi megmérettetés, ahol sikerrel jártak: tavaly a londoni Great Taste Awardson aranyérmet nyert a pizzás csigájuk is, ami azért is óriási siker, mert kelet-európai pékség még soha nem ért el ilyen eredményt a versenyen.
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés