ÉLETMÓD

Házi energiaitallal a fáradtság ellen

Becca 2013. október 16., szerda 09:52

Amikor a nyár után végleg itt az ősz, a szürke idő beköszöntével mindig kicsit fáradtabbnak, enerváltabbnak kezdjük érezni magunkat, nehezebben megy a munka és a koncentrálás. Sokan ilyenkor kezdik tonnaszámra vedelni a kávét és az energiaitalokat, hogy ne fejeljék le napközben a monitort.

tk3s 12150006

A baj ezzel csak az, hogy egyik sem a legegészségesebb ital, ráadásul az éjszakai pihenés, illetve a korán kelés rovására is mehet a sok koffein. Létezik azonban olyan energiaital, amiért nem kell sokat fizetni, egészséges, és egyenletesen pörgeti fel a szervezetet, ugyanis kis dózisban érdemes adagolni. Így elkerülhető, hogy éjjel csészealjnyi pupillákkal forgolódjon alvás helyett.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Még mindig nem megy az elalvás?

jeanpierre 2013. október 15., kedd 19:47

Egy korábbi cikkünkben már összeszedtünk négy tippet, amikkel könnyebben elszenderedhet, kezdve azzal, hogy kerülje lefekvés előtt a számítógépezést, egészen addig, hogy igyon egy pohár tejet. Ezt most továbbiakkal egészítenénk ki, hozzátéve még négy dolgot, amit viszont hanyagoljon. Szeretett lefekvés előtt meginni egy pohár italt? Reggelente rá szokott csapni a szundira, hogy tovább feküdhessen? Nem biztos, hogy érdemes.

Bütyök és kalapácsujj: a magassarkú kicsinálja a lábát

Toma 2013. október 15., kedd 17:05

Annak ellenére, hogy most épp háttérbe szorultak, szinte nincs is olyan nő, aki ne képzelné el magát egy-egy nőies magassarkúban. Bár nem hosszú sétákra vannak kitalálva, ennek ellenére sokan napi szinten hordják őket. És bár kétségtelenül vonzó látványt nyújtanak, azonban egy idő után különböző betegségek, deformitások alakulhatnak ki a lábfejükön emiatt, melyek nem csak esztétikailag lelombozóak, de még fájdalmasak is lehetnek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Fusson, vagy gyalogoljon, ha fogyni akar?

Toma 2013. október 13., vasárnap 17:29

Azt már tudjuk, hogy a kardió edzésekkel ég a legjobban a zsír, azonban megoszlanak a vélemények arról, hogy a gyaloglással, vagy futással érhető el jobb és tartósabb eredmény. Ön is úgy gondolja, a futás azért nyerő, mert több kalóriát használ fel hozzá a szervezet? Téved.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Teszt: Műszempillával csábítottunk

etelka 2013. október 13., vasárnap 10:35

Egyre több embernek van műszempillája. Nem, nem az egyben felragasztható, és egy éjszakára szóló fajta, hanem olyan, ami 3-4 héten keresztül fent marad, és állítólag "igéző és gyönyörű" lesz tőle a tekintet. Megirigyeltük, naná.

Kíváncsiak voltunk, ez is annyira látványos-e, mint a fogfehérítés, ezért vettünk egy kupont, és feltetettük a Gold Lashes 4D pilláját egy belvárosi szalonban. Soha nem próbáltam korábban műszempillát, így egy állítólag természetes hosszt, a 12 mm-est választottuk ki, ráadásul a vékonyabb típusból. Eltekintettem a Swarovski kristálytól és a csillogó verziótól is, csak sima feketét kértem.

Távolról sincs vége, olvasson még »

9 régi takarítási trükk, ami ma is beválik

Toma 2013. október 12., szombat 20:44

Nagyanyáinknak kellett tudniuk valamit a takarítás terén, hiszen a ma létező tisztítószerek tömkelegei nélkül is képesek voltak tisztán tartani a lakást. Ehhez nem is kellettek különösebb dolgok, mégis olyan hatást értek el, mint napjaink drága vegyszereivel lehet. Akinek nincs kéznél megkérdezhető nagyija, annak itt van pár régi, ám egyszerű praktika a Huffington Posttól, melyekkel meglepő hatást lehet elérni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Betegség is okozhatja, ha nem tud fogyni

Toma 2013. október 12., szombat 15:06

Sokan hosszú-hosszú ideig szenvednek, csak hogy leadják a súlyfeleslegüket. Azonban van, hogy hiába a szigorú diéta, és a rengeteg testmozgás, a mérleg nyelve csak alig mozdul. Ha valóban mindent betartott, akkor bizony el kell gondolkodnia egy alapos orvosi kivizsgáláson is: lehet, hogy szervi probléma áll a háttérben.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Költözködés könnyedén, 10 lépésben

Steiner Kristóf 2013. október 12., szombat 11:14

Amikor kiírtam a Facebook profilomra, hogy költözködésbe fogtunk, több tucatnyi barátom és ismerősöm biztosított együttérzéséről, és sokan megjegyezték, hogy na, most aztán marhára nem irigyelnek. Mindeközben én a költözés minden pillanatát úgy élem meg, mintha nyaraláson, vagy legalábbis valami fesztiválon lennék - hiszen most otthon is mocskos lábbal táncolhatok a porfelhőben, tisztességes étel helyett gyorskajákkal tömöm magam, és pont annyira érdekel a rendetlenség, mintha egy Ozorán felállítottt sátorban laknék.

Ezen felbuzdulva összeszedtem a költözés 10 forradalmi aranyszabályát, amelyeket betartva komoly esély van rá, hogy nem fullad családi tragédiába a dobozolás, csomagolás, és hurcolkodás.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ma van a legjobb nap az előbújásra!

Steiner Kristóf 2013. október 11., péntek 22:39

Hurrá, ma van a Nemzetközi Coming Out Day, avagy az előbújás napja! Azért épp október 11-re esett a választás, mert ezen a napon tartottak először felvonulást Washingtonban az LMBTQ - azaz leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer - polgárok jogaiért. Robert Eichberg 1988-as "C.O.D." kezdeményezése egy személyiségfejlesztő műhelybeszélgetésként indult, mára pedig politikai és emberjogi szempontból is fontos globális örömünneppé nőtte ki magát.

A "coming out of the closet" angol kifejezés, amely szó szerint azt jelenti: "kilépni a szekrényből". A hatvanas években elterjedt szófordulat a leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek és queerek- azaz a magukat egyetlen kategóriába sem sorolók - számára azt jelenti: megszabadulunk a homoszexualitás titkolásával járó láncoktól, és nem rejtőzködünk többé.

Bújj, bújj, magyar

A nemzetközi projektről 2011 óta Magyarországon is megemlékeznek az LMBTQ szervezetek: a Budapest Pride - az évente megrendezett felvonulás és a köré épülő kulturális fesztivál szervezői - évek óta kerekasztalbeszélgetésekkel, filmvetítésekkel, rapid randival, kiállításokkal köszöntik a jeles napot. "Az előbújásra leginkább azért van szükség, mert az LMBTQ embereknek is igényük van, vagy lehet arra, hogy családtagjaikkal, barátaikkal, illetve a kollégáik körében őszinték lehessenek, ne kelljen titkolózniuk, rejtőzködniük, ne kelljen megjátszaniuk magukat és félrevezetniük azokat, akik fontosak számukra. Az őszinteség hiánya és a kényszerű képmutatás nyomasztó hatással lehet az érintettekre, sok energiát felemészthet és ronthatja egészségüket, teljesítőképességüket és munkabírásukat" - áll a Budapest Pride sajtóközleményében.

Az aktivisták az előbújás fontosságára és egymás elfogadására bátorító videókat készítenek, idén pedig azzal is megspékelték a dolgot, hogy LMBTQ közszereplőket kértek fel: mondják el érveiket a coming out mellett. Az üzenetet Ungár Klára liberális politikus, Bán Zsófia író, Lovas Nagy Anna író-műsorvezető, Nádasdy Ádám nyelvész és költő, Sugár Bertalan énekes, előadóművész, és jómagam tolmácsoljuk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kövérebbnek látja magát, ha épp furdalja a lelkiismeret

Dívány 2013. október 11., péntek 20:52

Rossz hírünk van a fogyókúrázóknak és azoknak, akik kínosan ügyelnek a súlyukra. Azt eddig is tudtuk, hogy a bűntudat rossz tanácsadó lehet, de a tudósok most újabb kínos tényekre döbbentek rá. A Psychology Today egyik friss cikke szerint nem véletlenül érezzük úgy, mintha egy mázsás súlytól szabadultunk volna meg, ha sikerül megbirkózni a lelkiismeret-furdalásunkkal. Részletek a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Találja meg élete munkáját!

Toma 2013. október 9., szerda 19:34

Mint az élet más területein, a munkakeresésnél is az egyik legfontosabb tényező az önismeret - legalább is, ha jót akar önmagának. Ha ugyanis nincs tisztában erősségeivel és gyengéivel, akkor vagy nem érzi majd jól magát a munkahelyén, vagy pedig a teljesítményével lesznek gondok, így tehát álláskeresés előtt mindenképp érdemes egy alapos önelemzést tartani! Ha az alap jellemvonásaival tisztában van, az ráadásul nem csak ebben segíthet, hanem abban is, hogy jobban kiismerje munkatársait.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nők ezrei halnak meg stroke-ban, csak mert ápoltak és egészségesnek látszanak

Dívány 2013. október 7., hétfő 20:00

A Telegraph nemrég számolt be arról, hogy nők ezrei halnak meg stroke-ban azért, mert jól öltözöttek, ügyelnek a külsejükre, és első blikkre egészségesnek tűnnek, az orvosaik pedig nem ismerik fel az intő jeleket. Ezt a párizsi Pitie Salpetriere Kórház egyik vezető kutatóorvosa, Pierre Sabouret és csapata derítette ki. A felmérésbe 15 ezer embert vontak be, és megállapították, hogy nőknél sokkal kisebb arányban diagnosztizálnak szív- és érrendszeri betegségeket, mint a férfiaknál, csakhogy ez nem annak köszönhető, hogy náluk valóban ennyivel kisebb lenne az ilyen jellegű problémák előfordulása.

Ezzel járulunk hozzá a Világörökséghez

Edicsek 2013. október 6., vasárnap 13:35

Tudja, Magyarország mely területei a Világörökség részei?  Fel is tudja sorolni őket? Ha nem, mi most segítünk. Az Unesco Világörökség Egyezménye a világ természeti és kulturális értékeinek megőrzésére tett globális összefogás, amit 1972-ben, több éves előkészület után indítottak útnak. Magyarország 1985-ben csatlakozott hozzá, azóta nyolc világörökségi helyszín került kiválasztásra. Ebből hét kulturális, egy természeti, valamint kettő a szomszédos országgal közös helyszín.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A 10 legjobb oldal fiatal nőknek

jeanpierre 2013. október 5., szombat 13:29

Az úgynevezett Y generáció nagyjából a nyolcvanas évek közepén a kétezres évek legelejéig születettekig tart, szóval a mostani tinédzserek és harmincasok közti korosztályt takarja. Úgy tartják róluk, hogy többnyire önzőek, önérzetesek és lusták. Ennek ellenére azok az oldalak, amiket ők leggyakrabban könyvjelzőznek, egészen más képet festenek róluk - írja a Forbes magazin. A lap olyan website-okat keresett, amik komolyan veszik ezt a generációt, és meglepő módon találtak is. Íme a tíz legjobb honlap a korosztály számára - legalábbis a Forbes szerint.

A Forbes olyan oldalakat keresett, amit fiatal nők alapítottak és futtatnak, és amelyek "olyan kreatívak, ambiciózusak és okosak, mint az Y-generációs nők", akiket ők ismernek. Idén ráadásul direkt olyanokat választottak be, akik a generáció fiatalabb végéről lógnak be, ahogy ők fogalmaztak: "ketten a legjobbak közül még csak nem is fogyaszthatnak hivatalosan alkoholt", azaz még nem töltötték be a huszonegyet sem. És hogy miért? Mert a legfiatalabbak mostanában kezdték csak el hallatni a saját hangjukat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nem is olyan édes a bosszú

Steiner Kristóf 2013. október 5., szombat 12:35

"Mikor lesz már vége ennek a szenvedésnek?" - kérdezgetjük magunktól, amikor egy viharos kapcsolatban élve újabb "rossz időszak" köszönt be... vagy folytatódik... vagy újul ki. Merthogy a kiabálós, veszekedős időszakok, vagy épp a hosszú hallgatásokkal és sehová sem vezető, suta beszélgetés-csírákkal tarkított periódusok valahogy mindig visszatérnek. És minél mélyebben merülünk el bennük, annál nehezebb belőlük kimászni.

Pedig megvan a szeretet, sőt, a kezdeti szerelem is ott pislákol valahol az egymásra halmozott mocsokréteg alatt, amit együtt felhalmoztunk. Ám az esetek nagy részében valahogy mégsem azon dolgozunk, hogy levakarjuk a hazugságok, a durvaság, az egymással szemben támasztott elvárások és múltbéli, vélt vagy valós sérelmek alkotta burkot - ehelyett inkább azt fejtegetjük magunkban, kinek a hibája, hogy ide jutottunk. És bár mindenki hajlandó elismerni egy icipicit a saját hibáiból is, azért az esetek nagy részében még a saját baklövéseinket is azzal indokoljuk, hogy a másik hozta ki belőlünk a vadállatot. Szóval bármennyire is bonyolultnak tűnik megfejteni, hogy mi a probléma gyökere egy kapcsolatban, áldozhatunk bármennyi pénzt és időt párterápiára, valójában egy, a pont-pont-vesszőcske-rajzolás nehézségi fokával megyező folyamatábrán, mintegy öt perc alatt szemléltethetjük, miért nem működnek a kapcsolatok: mi, emberek bosszúsak vagyunk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Vigyázat: vékonyan is lehet hájas!

Toma 2013. október 4., péntek 18:54

Irigykedve nézi a vékony nőket az utcán? Nem érti, sovány ismerősei hogyan tudják megtartani a vonalaikat, miközben sosem mozognak, viszont állandóan zsíros és kalóriadús ételeket esznek, és cukros üdítőket isznak? Azért ne legyen olyan biztos abban, hogy ők egészségesek is: az, hogy valaki vékony, még nem jelenti azt, hogy a testzsír százaléka is a normál kereteken belül mozog. És abban se legyen biztos, hogy levetkőzve is olyan jól néznének ki: nézze csak meg Tara Reidet, vagy a kifutók modelljeit, akiknél a csontvázsoványság mellett löttyedt fenekek és karfiolos combok jelzik, csak koplalással senki nem lesz szexi.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A kaposvári dress code képekben

Dívány 2013. október 4., péntek 14:27

A Kaposvári Egyetem a rektori utasításban kiadott dress code miatt vált világhírűvé, nincs több papucs, nincs több rövidnadrág és mély dekoltázs, de van cikk a Washington Postban. Ugyan Aáry-Tamás Lajos, az oktatási jogok biztosa azt tanácsolja a rektornak, Szávai Ferencnek, hogy inkább vonja vissza a betarthatatlan és ellenőrizhetetlen előírást, egyelőre még érvényben van az október 1-től érvényes dress code – írja az Origo.

Hétköznapra a hölgyeknek – azaz a 18-19 éves csajoknak – blúzt vagy szolid felsőt, szoknyát vagy nadrágot ír elő a rektor, vizsgára kosztümben, harisnyában, zárt cipőben illik kell menni. Az alig nagykorú uraknak zárt cipő, galléros póló, vagy ing kötelező hétköznap, vizsgára pedig sötét öltönyben, sötét övvel, sötét zokniban, zárt cipőben kell menni. Tehát hétköznap a multicégek irodistáinak előírt business casual-ben kéne próbálnia például Csapó Virág osztályának, a színészvizsgákat pedig rendesen kosztümben kéne lenyomniuk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Igen, létezik cukorfüggőség, de leküzdhető

Toma 2013. október 3., csütörtök 19:54

Kevés olyan ember van, aki ne szeretné az édességet. Igen ám, viszont a cukorfogyasztás könnyen függőséghez vezethet, amiről bizony ugyanolyan nehéz leszokni, mint a cigarettáról. A Huffington Post összegyűjtött néhány tippet, hogyan is jöhet le a cukorról elvonási tünetek nélkül.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Design Hét: kiégett irodisták, kreativitásra fel!

Dívány 2013. október 3., csütörtök 13:12

A szerkesztőségünkbe már hetek óta ömlenek a meghívók az október hatodikáig tartó Design Hét eseményeire, és nem könnyű választani, de azért igyekszünk. A hétvégén például ellátogattunk a Meska bőrözés workshopjára, ahol három óránk volt arra, hogy megtanuljuk, hogyan kell bőrékszereket készíteni. Részletek a hajtás után!

Játékos sportokkal is lehet formás

Toma 2013. október 3., csütörtök 13:08

Az edzés, sport a legtöbb ember számára nyűg, sokak szerint azért, mert túlságosan is monoton. De ki mondta, hogy nem lehet egy kis vidámságot csempészni bele?! Elég csak elnézni a gyerekeket, akik lelkesen vetik bele magukat egy-egy játékos sportba! Hogy melyek azok, amik még formálnak is, így felnőttként vétek lenne mellőzni őket? Személyi edző szakértőnktől ön is megtudhatja!

Távolról sincs vége, olvasson még »

6 tipp, hogy ne utálja a munkahelyét

Toma 2013. október 3., csütörtök 07:33

Egy munkahelyen dolgozni mindig is jár valamennyi feszültséggel, főleg akkor, ha másokkal kell együttműködnie. Konfliktusok mindig is voltak és lesznek is ilyenkor, nem mindegy azonban, hogyan kezeli őket, a végeredmény ugyanis nagyban kihathat a kedvére, sőt a teljesítményére is. A Huffington Post összeszedte, mik azok az aranyszabályok, amikkel megkönnyítheti a saját dolgát.

Távolról sincs vége, olvasson még »

4+1 önvédelmi sport, mellyel biztonságban érezheti magát

Toma 2013. október 1., kedd 20:06

Mindenki kerülhet olyan helyzetbe, hogy a sötétben, viszonylag kihalt helyeken kénytelen végiggyalogolni. Ilyenkor jól jön, ha az ember tud néhány fogást, amellyel lefegyverezheti az esetleges támadóját. Összeszedtük, melyek azok a sportok, ahol a legjobban elsajátíthatja az önvédelmi gyakorlatokat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Védekezzen hipóval a nem kívánt terhesség ellen!

jeanpierre 2013. szeptember 30., hétfő 16:55

Mindig szívesen foglalkozunk reklámokkal a Díványon, és szívesen turkálunk a múltban is. Korábban összegyűjtöttünk már olyan régi hirdetéseket, amik semmibe vették a nőket, de szerepeltek itt olyanok is, amik komplett hülyének nézték őket. A Buzzfeed által előásott jelenség, a fogamzásgátlóként hirdetett maró tisztítószer több szempontból is remekül illik ebbe a sorba: ennél valószínűleg kevés álszentebb, félrevezetőbb kampánnyal szolgált a reklámipar.

Mivel a huszadik század elején még nem létezett a tabletta, a fogamzásgátlók hirdetése pedig tabu volt, a nőknek különböző (nem egyszer életveszélyes) praktikákat kellett kidolgozniuk, nehogy teherbe essenek. Míg nálunk az izzított kötőtű vagy bicikliküllő, meg a forró fürdő voltak a kétségbeesett magzatelhajtási próbálkozások, addig az angolszász világban úgy tűnik, az egyik legelterjedtebb védekezési megoldást a Lysol nevű háztartási tisztító- és fertőtlenítőszerrel való hüvelyöblítés jelentette. Pedig a Lysol takarítószerként sem volt veszélytelen: erősen maró hatású fehérítő-, illetve fertőtlenítőszerről van szó, akárcsak a hipó vagy a Domestos - háztartási használatához gumikesztyű viselését javasolják.

Fogamzásgátlóként nem lehetett persze reklámozni, ezért a szövegíróknak úgy kellett fogalmazniuk, mintha egy szimpla intim mosdószert ajánlanának, miközben annak is nyilvánvalónak kellett lennie, hogy itt elvileg a világ egyik legjobb fogamzásgátlójáról van szó. A reklámosok igazán kitettek magukért: miközben a nőket általuk nem is érzett testszagukkal és az őket emiatt elhagyó férjeikkel zsarolják, a sorok kozt valóban komolyan ajánlgatták, hogy irrigáljanak naponta egy olyan szerrel, amivel manapság legfeljebb csak a lefolyókban lerakódott zsírt öblögetik - olyan veszélyesen maró hatású.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Az örök kérdés: kik vezetnek jobban?

jean_pierre 2013. szeptember 30., hétfő 13:49

A közhely, hogy nők rosszabbul vezetnek mint a férfiak, valószínűleg egyidős maga a kocsi feltalálásával, és legalább annyira beivódott a gondolkodásba, mint a rendőrviccek. A másik közhely pedig, miszerint a nők viszont több mindenre tudnak egyszerre koncentrálni, mint a férfiak, nem biztos, hogy cserébe vigasztalja őket. Mi most egy (inkább szórakoztató, mint tudományos) háziversenyen megnéztük, hogy mire képesek az ellentétes nem vezetői.

Távolról sincs vége, olvasson még »

8 sikeres és híres nő, akik egyszer munkanélküliek voltak

Toma 2013. szeptember 29., vasárnap 18:04

A munka minden ember életében központi szerepet tölt be, így mind anyagilag, mind önbecsülésileg óriási sokk, ha a főnök bejelenti, hogy nem tart már többé igényt ránk. Sokan ezt úgy élik meg, hogy összedőlt körülöttük minden, ráadásul pocsék szakemberek és nem értenek ahhoz, amit addig csináltak. Bár ez valóban nem egy könnyű időszak, ne hagyja, hogy teljesen lerombolja az önbizalmát: Oprah Winfrey, Kate Walsh, vagy Anna Wintour se hagyta, és azóta a világ legelismertebbjei közt vannak a szakmájukban.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 ... 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 ... 133

Blogok, amiket olvasunk

FAPADOS Új menetrend és a legjobb jegyek

Tippek a jó előre tervezőknek, mi az, amire most kell lecsapni, és mi az, amit egyelőre bottal sem piszkálunk, mert annyira drága még. Fapados tippek a profiktól.

FILMVILÁG Csapatjátékos, Robinson, filmes hős

"Most már megpihenhetsz, hiszen filmértékek sokaságát hagytad magad után." A népszerű-tudományos dokumentumfilmek csodálatos egyéniségétől búcsúzunk.

KETTŐS MÉRCE Gyerekek a rácsok mögött a határon

A menedékjogi törvény módosítása embertelen. Európa álszent, helyettük végeztük el a piszkos munkát. Bonyolult kérdés, sok erkölcsi buktatóval.
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

  • Még több Málta Pazar látnivalók, színes programok és garantált napsütés Máltán.
  • Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.
  • Varázslatos gyöngyszemek az azúrkék tengerben, vagy Guadeloupe-tól Savonáig.
  • Vegyen ki egy-két hét szabadságot, és használja fel SZÉP kártyáját belföldön! Segítünk!

Hirdetés