Játsszon velünk ingyen mozijegyért!

A Cirkós lányok és fiúk voltak olyan kedvesek, hogy ismét felajánlottak 5X2 darab jegyet legújabb filmjükre. Az Én és Kaminski rendezője az a Wolfgang Becker, aki a Good bye, Lenint rendezte. A film egy feltörekvő és magabiztos műkritikust, Sebastian Zöllnert mutatja be, aki egy idős és vak festőről, Manuel Kaminskiról ír egy életrajzi regényt, a meggazdagodásban reménykedve, ám semmi nem úgy alakul, ahogy eltervezte.

Az egykor ünnepelt festő, Kaminski, Picasso és Matisse barátja mára elfeledve és visszavonultan él az Alpokban. Zöllner abban reménykedik, hogy a művész hamarosan meghal: ebben az esetben jó pénzért adhatná el könyvét. Ráveszi Kaminskit, hogy keressék meg együtt régi nagy szerelmét. A magányos alpesi házat hátrahagyva együtt utaznak el a hegyekből egészen a tengerig. Az együtt töltött idő során Zöllner minden gátlás nélkül igyekszik faggatni Kaminskit régi titkairól és életének minden apró részletéről, de szembesülnie kell azzal, hogy vak és hanyatló egészségű útitársa testileg-lelkileg egyaránt sokkal keményebb, mint gondolta.

Köszönjük, hogy velünk játszottak, a nyertesek: Pásztor László,Boros Kornélia,Pataki Alexandra, Bartha Gábor,dr. Lukács Orsolya. jó mozizást nekik és mindenki másnak is!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek