Ha imád szörfözni és szereti Klimtet, most nagyon boldog lesz!

Ki mondta, hogy az ember nem lehet elkötelezett művészetrajongó és hullámlovas és/vagy snowboardos egyszerre?! Az UWL (szörf)deszkagyártó cég már korábban is készített olyan darabokat, amiknek híres 15. századi festmények voltak a fő motívumai, mostani 504-es számmal ellátott sorozatukhoz viszont két konkrét festő, Jan Davidsz de Heem (1606-1684) és Gustav Klimt (1862-1918) képeit használták fel, írja a mymodernmet.com. 

Gustav Klimt képei balra és Jan Davidsz de Heem jobbra
Gustav Klimt képei balra és Jan Davidsz de Heem jobbraFotó: Facebook / Boom Art

Elég vad hatása van, amint de Heem elképesztő virágos kompozíciója vírít a deszkán, de az sem kevésbé szolid, ahogy Klimt csókja villan fel a fordulókban, miközben száguldozunk lefelé a hegyről. Talán mondanunk sem kell, hogy nem nagyon lehet számítani a deszkákra a hazai sportboltok polcain, hiszen az egész, teljes mértékben kézzel gyártott sorozat összesen tíz, számozott példányból áll, amihez gyönyörű díszdobozt is adnak. Mármint ha a deszka 2140 dolláros (több mint félmillió forint) árán felül még kifizet egy 2-300 dolláros összeget érte. Ha nem volt elég gyors és lemaradt volna róla, még mindig vigasztalódhat egy Nick Cave gördeszkával, ehhez képest potom pénz.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.